Ζώδια Σήμερα | 1 Ιουνίου 2018 | Καλό μήνα!

Υποδεχόμαστε τον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, με δύο θετικές όψεις, αυτή του τριγώνου του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο και της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Δία στον Σκορπιό. Κι αν η πρώτη καταφέρει να μας ξεσηκώσει σε επικοινωνιακό επίπεδο, να μας βγάλει στο δρόμο για δουλειές, ψώνια και βόλτες και να μας γεμίσει πληροφορίες και ειδήσεις, φανταστείτε τι θα κάνει η δεύτερη, που προσφέρει εύνοια και ευκαιρίες για να βελτιώσουμε τόσο το επίπεδο της ζωής μας, όσο και τα ερωτικά μας. Εκτός λοιπόν του ότι θα είμαστε εξωστρεφείς, θα συναντήσουμε και θα μιλήσουμε με αρκετό κόσμο, ίσως πάρουμε δώρα, bonus ή χρήματα, θα έχουμε και τα τυχερά μας, με γνωριμίες προσώπων, που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές και θα μας έχουν στα όπα-όπα! Παρασκευή είναι, μην το σκέφτεστε. Στολιστείτε, παρφουμαριστείτε και κυκλοφορήστε! Η καλοπέραση και η διασκέδαση είναι εγγυημένες!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί έχετε το χάρισμα! Με μια κουβέντα σας τυλίγετε τους πάντες σε μια κόλλα χαρτί ή τους κάνετε χαλί να σας πατήσουν... ανάλογα την περίσταση!

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες η τύχη σας έχει πάρει αγκαζέ! Αφήστε τη να σας οδηγήσει, επαγγελματικά και ερωτικά όπου θέλει και θα σας βγει σε καλό!

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα και σας καλούν να τις διαβείτε. Κοινωνικά, ερωτικά και επαγγελματικά, αναμένετε επιτυχίες!

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες λίγο το Εγώ και την ορμή σας να κοντρολάρετε και το παιχνίδι είναι δικό σας, ακόμα κι αν παίζετε εκτός έδρας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bjauibkhudc/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια