Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Μέχρι το μεσημέρι, το κλίμα θα είναι κάπως αλλοπρόσαλλο με επαφές, συναντήσεις και ατέλειωτο μπλα-μπλα που θα μας πάρει το κεφάλι, ενώ το μυαλό μας μάλλον θα είναι στo... Παρασκευοσαββατοκύριακο που ζυγώνει και την ανεμελιά του, αφού το καλοκαίρι σκάει μύτη και περιμένουμε πώς και πώς να το υποδεχτούμε. Ωστόσο, το χαμόγελο θα αρχίσει να σβήνεται από τα χείλια μας, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να καταφτάνει το μεσημέρι και να μας εγκαλεί στην τάξη. Με τη βέργα σχεδόν μας κυνηγά να συμμαζευτούμε, να κοιτάξουμε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας. Η κατάσταση... θα αγριέψει λίγο περισσότερο, όταν θα συναντήσει τον Κρόνο, όπου ο ρεαλισμός, η σοβαρότητα και η προσγείωση στο τώρα θα μας διώξει κάθε σκέψη για ξενύχτια και.. αταξίες.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις από 21/05 έως 21/06 - Ο μήνας των Διδύμων

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, παρότι η μέρα είναι κοντά στα δεδομένα σας, δεν την ευχαριστιέστε. Μπορεί να σας πιάσει μελαγχολία ή να χάσετε ξαφνικά το κουράγιο σας. Αλλά... πονάνε τα παλικάρια;

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί θα σας πάρει λίγο από κάτω, αν σκεφτείτε όσα έχετε αναλάβει και όσα χρειάζεται να κάνετε ακόμα και οι γύρω σας δε βοηθούν, αντίθετα σας προσθέτουν κι άλλο ένα πρόβλημα προς επίλυση.

Δίδυμοι και Τοξότες ξέρετε κατά βάθος τι πρέπει να κάνετε στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας, άλλο αν δε σας αρέσει. Γνωρίζετε επίσης και τις επιπτώσεις μια επιπόλαιης κίνησής σας. Εσείς όμως θα αποφασίσετε!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bjznuy0nvhe/

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια