Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Στον ουρανό σχηματίζεται σήμερα ένα μεγάλο τρίγωνο καθώς Ήλιος, Σελήνη και Άρης θα βρίσκονται αντίστοιχα σε Διδύμους, Ζυγό και Υδροχόο, δηλαδή, στα τρία ζώδια του Αέρα, δημιουργώντας μας έντονη διάθεση για ανανέωση, συναισθηματική, πνευματική, αλλά και της εμφάνισης. Μας καλούν να κοινωνικοποιηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε, να κρατήσουμε το εκλογικευμένο μας κομμάτι, αλλά να γίνουμε και πρωτοποριακοί. Το να απελευθερωθούμε από ταμπού και κλισέ, επίσης, είναι σημαντικό για την εξέλιξή μας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να χάσουμε την επαφή με την ευαίσθητη πλευρά μας. Ας μην ξεχνάμε ότι και τα τρία ζώδια μας υπενθυμίζουν ότι χρειαζόμαστε και τους άλλους για να ανέβουμε το σκαλοπάτι, για να μεταδώσουμε την πληροφορία, για να συνεργαστούμε ή να δημιουργήσουμε μια ομάδα με κοινό στόχο.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις από 21/05 έως 21/06 - Ο μήνας των Διδύμων

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι η ανάγκη σας να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή και να ξανανιώσετε είναι μεγάλη. Αν αποφύγετε τις αντιφάσεις και τις συναισθηματικές μεταπτώσεις, θα πετύχετε πολλά.

Κριοί, Ταύροι, Παρθένοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ιχθύες πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες για να σταματήσετε να γυρνάτε γύρω-γύρω από μια κατάσταση και να προχωρήσετε παρακάτω.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bjfuxzthq0b/