Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ο Ερμής στον Ταύρο τριγωνίζεται σήμερα με τον Κρόνο στον επίσης γήινο Αιγόκερω, προσδίδοντας στην Παρασκευή μια σοβαρότητα που δεν της ταιριάζει. Μάλιστα, οι δυο τους δε θα καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια να μας κρατήσουν προσγειωμένους, συγκεντρωμένους στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, όπου και θα τα διευθετήσουμε σχεδόν στο σύνολό τους. Από την άλλη, θα έχουμε μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και οποιαδήποτε απόφαση ή κίνησή μας θα βασίζεται στη λογική και όχι σε συναισθηματικούς παράγοντες. Είναι επίσης, μια καλή μέρα να οργανώσουμε την καθημερινότητα, αλλά και τα οικονομικά μας ή να κάνουμε συζητήσεις και σχέδια για το πώς θα αυξήσουμε τα έσοδά μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι ξέρετε ότι «με το νου πλουταίνει η κόρη...» γι’ αυτό και βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει για να βρει λύσεις, διεξόδους και τρόπους για να μεγαλώσετε το εισόδημά σας!

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι αλλιώς σκεφτόσασταν να περάσετε την Παρασκευή, αλλά κάτι διάφορες επιπλοκές, κάτι η πολύ δουλειά, μάλλον στο σπίτι θα τη βγάλετε, γκρινιάζοντας για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.

Δίδυμοι και Τοξότες, Πρέπει – Θέλω σημειώσατε 1. Καλύψτε πρώτα τις βασικές σας ανάγκες και μετά τις επιθυμίες σας!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bh9n9gbhvrl/