Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Μεγάλα γεγονότα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Το πρώτο είναι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που μας σπρώχνει στο να κλείσουμε ένα κεφάλαιο της ζωής μας και να ξεκινήσουμε τη συγγραφή ενός καινούργιου, με σκοπό να αποκτήσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, ώστε να εξασφαλιστούμε. Το πρακτικό πνεύμα, η σταθερότητα, η επιμονή και η αντοχή είναι τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχουμε το στόχο μας, ενώ η οποιαδήποτε συναισθηματική έξαρση μπορεί εύκολα να μας βγάλει από την πορεία μας.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, του οποίου η 7χρονη παραμονή στο συγκεκριμένο ζώδιο θα επιφέρει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπή κατεστημένων και οτιδήποτε θεωρούσαμε δεδομένο και σταθερό! Η τράπουλα θα ανακατευτεί για ακόμα μια φορά και θα ξαναμοιραστεί, δοκιμάζοντας σχέσεις, επαγγελματικούς στόχους, οικογένεια, σπίτι, δουλειά, επικοινωνία, οικονομική κατάσταση και διαχείριση υλικών πόρων, ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει τον καθένα. Ό,τι αποκτήσαμε ή πιστεύαμε ότι είχαμε πιθανό να μην υφίσταται πια, ενώ άλλα θα γίνουν άμεση προτεραιότητα στη ζωή μας, καθώς η αξία που δίναμε σε πράγματα θα μεταβληθεί.

Διάβασε επίσης:

Τι θα φέρει στον κόσμο ο Ουρανός στον Ταύρο;

Ουρανός στον Ταύρο: Σε ποιον τομέα της ζωής σου θα φέρει αλλαγές;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι ήρθε η ώρα των αλλαγών, των τομών και των ανατροπών και για σας! Να είστε σε εγρήγορση και να θυμάστε ότι δύο είναι οι επιλογές σας: ή εκπλήσσετε ή θα σας εκπλήξει η ίδια η ζωή και δε θα σας αρέσει!

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μη στοιχηματίζετε για τίποτα, μην θεωρείτε κάτι δεδομένο και κυρίως μην πιστέψετε ότι έχετε εξασφαλίσει το οτιδήποτε γιατί θα πέσει πολύ... κλάμα.

Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι και Αιγόκεροι αλλιώς τα υπολογίζετε κι άλλα μπορεί να σας έρθουν είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας. Αφήστε, λοιπόν, τις τακτικές και τα πλάνα και λειτουργήστε αυθόρμητα, ακόμα κι αν τα προγνωστικά είναι εναντίον σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bir-m-knnvb/