Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο Άρης, με το «καλημέρα» σας και πριν καλά-καλά συνηθίσει την καινούργια του θέση στον Υδροχόο έρχεται σε σύγκρουση με τον Ουρανό που, επίσης, είναι νεοφερμένος στον Ταύρο και μόνο με τη φράση «σοκ και δέος» μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που αρκετοί θα αντιμετωπίσουμε. Ξαφνικές και απότομες αλλαγές, αιφνιδιασμοί και δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, απρόσμενες και αναίτιες επιθετικές τάσεις μας αφήνουν άναυδους και ίσως κάνουμε αρκετό καιρό να συνέλθουμε. Ό,τι δεν φανταζόμασταν μπορεί να γίνει, ό,τι φοβόμασταν ενδέχεται να το πάθουμε. Ας είμαστε, λοιπόν, ψυχολογικά προετοιμασμένοι, με γρήγορα αντανακλαστικά και άμεσες αντιδράσεις. Το επιθυμητό βέβαια θα ήταν να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκαλέσουν όλα τα παραπάνω, ώστε να απελευθερωθούμε από δεσμά, απωθημένα και εξαρτήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι καλό θα ήταν εσείς να κάνετε την επανάστασή σας, να αιφνιδιάσετε και να ανατρέψετε καταστάσεις για να μη σας έρθει ο ουρανός... σφοντύλι και μείνετε με την απορία «τι έγινε τώρα;».

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτικά και οικονομικά ό,τι αποκλείσετε, μπορεί να σας έρθει και να σας διαψεύσει πανηγυρικά και ό,τι θέλετε, να το χάσετε. Οπότε, καλύτερα να παραμείνετε αδρανείς, αλλά έτοιμοι ψυχολογικά για παν ενδεχόμενο!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/birbd9ahs9d/