Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ερμής και Ουρανός συναντώνται στον Κριό για τελευταία φορά και πραγματικά θα κάνουν πάρα πολύ καιρό να τα ξαναπούν στο ίδιο ζώδιο. Μας δίνουν όμως σαν αποχαιρετιστήριο δώρο εφευρετικότητα, επινοήσεις, αλλά και έντονη διάθεση για πειραματισμούς, πρωτοτυπία και πρωτοπορία, ώστε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ασυνήθιστο για να αναδείξουμε τη μοναδικότητά μας ή να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Από την άλλη, ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες ειδήσεις και συναντήσεις σπάνε τη ρουτίνα, ενώ η αποκάλυψη ή η αβίαστη έκφραση της αλήθειας ίσως μας σπρώξουν στο να αναθεωρήσουμε εντυπώσεις και απόψεις για πολλά και πολλούς.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί οι ιδέες ή εκλάμψεις σας είναι μοναδικές! Μοιραστείτε τις για να ενεργοποιηθούν κι άλλοι να σας ακολουθήσουν ή να σας στηρίξουν.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι προκλητικές ή εκκεντρικές συμπεριφορές με τις οποίες θα έρθετε αντιμέτωποι θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας κι οι αντιδράσεις σας θα είναι μη αναμενόμενες, αν και υπερβολικές.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες τα πάνω κάτω ή τα κάτω πάνω μπορεί να έρθουν στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας. Να είστε σε επαγρύπνηση και με γρήγορα αντανακλαστικά!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgecapznm4d/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια