Ζώδια Σήμερα 11/5: Πάμε πάλι από το 0!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/5: Πάμε πάλι από το 0!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας, να αναθεωρήσουμε ή και να καταργήσουμε τελείως απόψεις και στόχους, αν πλέον δε μας εξυπηρετούν, να διαγράψουμε τα πάντα και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Αν ερευνήσουμε σε βάθος, θα ανακαλύψουμε μυστικά και στοιχεία που δε γνωρίζαμε, ακόμα και τον ρόλο ορισμένων ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντός μας. Παλιότερες υποθέσεις ή γεγονότα που θα έρθουν στο φως μας φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια και εξαφανίζουν κάθε αφέλεια ή ψευδαίσθηση. Όμως, όσο σκληρή κι αν είναι, όσο κι αν μας πληγώνει, οφείλουμε να την αποδεχτούμε γιατί μόνο έτσι, από τον πάτο, θα βγούμε στον αφρό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι οι ευκαιρίες να αποδεσμευτείτε οριστικά από μια περίπτωση «κλινικά νεκρή» και να κάνετε μια καινούργια αρχή είναι πολλές. Αρκεί να το συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει γιατρειά!

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι πρέπει, όσο πιο σύντομα γίνεται, να πάρετε αποφάσεις και να τελειώνετε μια και καλή με τα κακώς κείμενα, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Δίδυμοι και Τοξότες να είστε επιφυλακτικοί σε μια οικονομική ή σεξουαλικής φύσης πρόταση, όσο δελεαστική κι αν είναι. Μη βιαστείτε να την αποδεχτείτε, αν δεν ερευνήσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bixxt77nxh1/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved