Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Μέχρι και νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και η απροθυμία μας να πατήσουμε στη... γη και να ασχοληθούμε με οτιδήποτε αφορά σε υποχρεώσεις, καθήκοντα και κοπιαστικές εργασίες θα είναι... φως φανάρι. Ακόμα κι αν το σώμα μας είναι εκεί που θα έπρεπε, εμείς είμαστε αφημένοι στο δικό μας κόσμο, για να αποφύγουμε την ψυχική φθορά που προκαλεί η επαφή με την πραγματικότητα. Ωστόσο, με το πέρασμά της στον Κριό, θα νιώσουμε τη φωτιά να καίει τα σωθικά μας, δε θα μπορούμε πια να στρέφουμε αλλού το βλέμμα μας, συνειδητοποιώντας ότι αν δεν αγωνιστούμε, αν δεν κοντραριστούμε, αν δε διεκδικήσουμε, δε θα αποκτήσουμε αυτά που επιθυμούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Κριοί το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας γίνεται όλο και πιο έντονο, φροντίστε, λοιπόν, να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας!

Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες και Αιγόκεροι με λογική και ψυχραιμία θα λύσετε τα θέματά σας με το ταίρι σας, την οικογένεια ή στα επαγγελματικά σας. Αν παρασυρθείτε από το συναίσθημα, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Λέοντες και Υδροχόοι δεν είναι κακό το να ονειρεύεστε, αλλά το να ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν και να πιστεύετε ότι οι μεγάλες σας προσδοκίες θα πραγματοποιηθούν και μάλιστα χωρίς κόπο!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bifc44_h5yn/


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια