Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Οι δύο όψεις της μέρας, το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά και αυτό της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας συμβουλεύουν να μην εφησυχάζουμε και να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας προς τους πάντες και τα πάντα. Στην προκειμένη φάση, είναι προτιμότερο να κατηγορηθούμε ως δύσπιστοι και να παραμείνουμε επιφυλακτικοί γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε όπως φαίνεται και πολλά κρύβονται πίσω από λόγια και ενέργειες. Στον ερωτικό τομέα, δε, ας βάλουμε κάποια ερωτηματικά γιατί οι προθέσεις δεν είναι ξεκάθαρες. Ίσως παραμυθιαστούμε και μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ενώ από τις χαλαρές αντιστάσεις ή λόγω αφέλειας κι ευπιστίας εύκολα μπορεί να υποπέσουμε σε διάφορα... αμαρτήματα, με πρώτο αυτό της απιστίας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι δυσάρεστες ειδήσεις, κατηγορίες και συκοφαντίες εναντίον σας θα δημιουργήσουν εντάσεις και θα σας σπρώξουν σε σκληρές και τελεσίδικες αποφάσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες προσοχή στο κενό μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, αλήθειας και ψέματος γιατί άνετα μπορεί να πέσετε μέσα και να το καταλάβετε, όταν είναι πια αργά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bialbjfnxor/

Καλή εβδομάδα!


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια