Ζώδια Σήμερα 5/5: Έλλειψη εμπιστοσύνης και αντικειμενισμού

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 5/5: Έλλειψη εμπιστοσύνης και αντικειμενισμού

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Η Σελήνη, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Αιγόκερω, θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα, ο οποίος θα τη γεμίσει με επιφυλάξεις, καχυποψία και μυστικότητα. Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε υποχρεώσεις και καθήκοντα είναι δεδομένη, όμως θα έχουμε την τάση να κρατήσουμε κρυφές τις κινήσεις μας, να μη μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα, από φόβο μη φανούν οι αδυναμίες μας και δύσκολα θα εμπιστευτούμε πρόσωπα που δεν βρίσκονται στον πολύ στενό μας κύκλο. Από την άλλη, διεγείρονται και οι ερωτικές μας επιθυμίες και τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκα, αφού θα χάσουμε τον αντικειμενισμό μας και θα αφοσιωθούμε σε αυτό που θέλουμε, όπως το έχουμε στο κεφάλι μας και χωρίς την παραμικρή διάθεση συμβιβασμού.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι γίνεστε αυστηροί, απόλυτοι και δε νερώνετε το κρασί σας. Όμως έτσι ή που θα τα πάρετε όλα ή που θα χάσετε μοναδικές ευκαιρίες.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό σας είναι πολλές και οι πιέσεις αφόρητες. Μη φτάσετε στο «αμήν», για να φωνάξετε «φτάνει»!

Δίδυμοι και Τοξότες το λίγο και καλό μάλλον δε σας συγκινεί, από τη στιγμή που πιστεύετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε τα διπλά. Προσέξτε όμως, μήπως σας φάει η σιγουριά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/biuvdf1htii/

Καλή σας ημέρα!


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved