Ζώδια Σήμερα 4/5: Σελήνη στον Αιγόκερω - Τα καλά κόποις κτώνται

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 4/5: Σελήνη στον Αιγόκερω - Τα καλά κόποις κτώνται

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Η Σελήνη, με το που περνά στον Αιγόκερω, μας καλεί να αφήσουμε τα... χάχανα, να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε στόχους, που θα ακολουθήσουμε πιστά. Δεν έχει σημασία αν είναι μικροί ή μεγαλεπήβολοι, επαγγελματικοί ή προσωπικοί, αρκεί να είμαστε εστιασμένοι και αποφασισμένοι να υπερπηδήσουμε κάθε εμπόδιο για να τους πετύχουμε, βασιζόμενοι στις δυνατότητές μας. Συναντώντας μάλιστα και τον Κρόνο, θα γίνουμε πιο αυστηροί, περισσότερο με τον εαυτό μας και τις απαιτήσεις που έχουμε και λιγότερο με τους άλλους. Άλλωστε ξέρουμε ότι στη ζωή τίποτα δε χαρίζεται και ό, τι μας δίνεται εύκολα, δεν εκτιμάται!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι μπορείτε να πετύχετε πολλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, όμως έχετε στο νου σας ότι δεν αρκεί να πάρετε αυτά που θέλετε, πρέπει να τα απολαμβάνετε κιόλας.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί χρειάζεται κόπος, δουλειά και υπομονή για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές σας. Μην το βάζετε κάτω!

Δίδυμοι και Τοξότες η συνέπεια και η σταθερότητα στο κυνήγι των στόχων σας θα κρίνει και το αποτέλεσμα. Λίγο αν χαλαρώσετε, θα χάσετε πολύτιμο έδαφος.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/biplibdn2sj/

Καλή σας ημέρα!


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved