Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ο Μάιος μας έφτασε και εμείς θα τον προϋπαντήσουμε με την Σελήνη που θα βρίσκεται στον σέξι Σκορπιό μέχρι το βραδάκι, καλώντας μας, όχι μόνο να ξεχυθούμε να μαζέψουμε... λουλούδια για να φτιάξουμε πρωτομαγιάτικο στεφάνι, αλλά και να αιχμαλωτίσουμε καρδιές! Οι αισθήσεις μας άλλωστε θα είναι ιδιαίτερα οξυμένες, οι πόθοι και τα πάθη μας πολλά και η τάση μας να ζήσουμε συγκλονιστικές εμπειρίες και να δεθούμε μεγάλες. Πάνω που θα μας πιάνει η καχυποψία, η ζήλεια κι ανάγκη για αποκλειστικότητα, η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, ξυπνώντας την περιπετειώδη μας πλευρά, αυτή που μας σπρώχνει να πάρουμε ό,τι μπορούμε κι αν δεν έχει τίποτα άλλο διαθέσιμο, να κινήσουμε για αλλού.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Τοξότες για σας... κελαηδούν τα πουλιά! Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την ανοδική σας πορεία, εκτός από σας τους ίδιους.

Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Υδροχόοι και Ιχθύες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας ανάμεικτες με μια δόση τρέλας και συναισθηματικής αστάθειας κάνουν τη μέρα σας τουλάχιστον ενδιαφέρουσα!

Ζυγοί και Κριοί μαζέψτε λίγο το χεράκι σας και να ελέγξετε τις επιθυμίες σας, όχι τίποτα, για να σας πάει... πρίμα ο μήνας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bijcdnwhukt/


Καλό σας μήνα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια