Ζώδια Σήμερα 30/4: Τίποτα δεν είναι αρκετό, εκτός από τα πάντα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/4: Τίποτα δεν είναι αρκετό, εκτός από τα πάντα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ο μήνας μας αποχαιρετά με μια Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού που, εκτός του αναμφισβήτητα μαγευτικού θεάματος, ενισχύει στο μέγιστο και τις επιθυμίες μας. Θέλουμε πολλά, τα θέλουμε άμεσα και χωρίς... εκπτώσεις, τα πάντα για πάντα, γι’ αυτό απεργαζόμαστε σχέδια και τακτικές για την απόκτησή τους. Ευκαιρίες, βέβαια, θα μας δοθούν για να καταφέρουμε τον σκοπό μας, αρκεί να ξέρουμε να τις εκμεταλλευτούμε και να μην αφήσουμε να μας παρασύρει το πάθος μας, χάνοντας τον έλεγχο των καταστάσεων, κάτι που είναι «επίφοβο». Εννοείται ότι μας διεγείρει και σεξουαλικά, οπότε η ρομαντική μας πλευρά θα... κάτσει για λίγο στην άκρη, γιατί η ικανοποίησή μας προηγείται. Το αν θα την λάβουμε είναι ένα ζητούμενο, αφού η... όρεξή μας είναι τέτοια, που δε χορταίνει γρήγορα και με πρόχειρα γεύματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί πρωτοστατείτε, όμως, αν δεν εξημερώσετε τα πάθη σας, θα χάσετε τον έλεγχο και μια μοναδική ευκαιρία να «χτίσετε» κάτι σταθερό και συμπαγές στην προσωπική σας ζωή.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι ζητήματα οικογενειακά, επαγγελματικά και σχέσεων απαιτούν θέληση και αποφασιστικότητα. Αφήστε τις συζητήσεις και περάστε σε πράξεις και αποδείξεις.

Κριοί και Ζυγοί το δίπτυχο χρήμα – σεξ γίνεται κυρίαρχο στη ζωή σας. Δυο καρπούζια όμως δε χωράνε στην ίδια μασχάλη, οπότε ή θα κυνηγήσετε το ένα ή το άλλο.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες έχετε στο μυαλό σας το «όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα», κυρίως στον έρωτα, γι’ αυτό πράξτε ανάλογα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhuff5vniza/


Καλή εβδομάδα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved