Ζώδια Σήμερα 29/4: Μπορείς να αγνοείς την πραγματικότητα, αλλά δεν μπορείς να αγνοείς τις συνέπειες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/4: Μπορείς να αγνοείς την πραγματικότητα, αλλά δεν μπορείς να αγνοείς τις συνέπειες

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο Ήλιος στον Ταύρο σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δίνοντάς μας μια σαφέστατη εικόνα του τι σημαίνει «ρεαλισμός» και «πρακτικότητα». Και τα δύο ζώδια της Γης, από νωρίς, θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν με τα πόδια κολλημένα στο έδαφος, υπενθυμίζοντάς μας ότι για να αποκτήσουμε όσα επιθυμούμε, οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι, εστιασμένοι και κυρίως να δουλέψουμε πολύ. Η σοβαρή και ώριμη αντιμετώπιση, η υπευθυνότητα και η τήρηση των κανόνων και του μέτρου θεωρούνται απαραίτητα και κάθε παρέκκλιση θα έχει τις ανάλογες συνέπειες, όμως, θα επιβραβευτούμε, αν παραμείνουμε συνεπείς και σταθεροί στους στόχους μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, αν φυσικά κοπιάσατε. Είστε πιο κοντά από ποτέ να πετύχετε έναν προσωπικό σας στόχο.

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι τα καμπανάκια ηχούν και ενδεχομένως να παρθούν «μέτρα συμμόρφωσης», αν δεν αναλάβετε ευθύνες και δεν κάνετε αυτά που πρέπει.

Δίδυμοι και Τοξότες οποιαδήποτε ενέργειά σας έχει σαν στόχο να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, θα έχει αντίκτυπο στο άμεσο μέλλον. Σκεφτείτε την, λοιπόν, καλά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bialbjfnxor/



Καλή Κυριακή!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved