Ζώδια Σήμερα 28/4: Συμβιβασμοί και υποχωρήσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/4: Συμβιβασμοί και υποχωρήσεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Το ενδιαφέρον μας, σήμερα με τη Σελήνη στον Ζυγό, θα τραβήξουν οι κάθε είδους σχέσεις μας, ερωτικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές και γενικά οι συναναστροφές μας με τους άλλους ανθρώπους, όπου λόγω του τετραγώνου της με τον Άρη στον Αιγόκερω θα υπάρξουν διάφορες εντάσεις και προστριβές. Σχετικά νωρίς, θα διαπιστώσουμε ότι είμαστε αναγκασμένοι να ρίξουμε νερό στο κρασί μας, να κάνουμε κάποιες παραχωρήσεις ή ακόμα και γενναίες υποχωρήσεις και να συμβιβαστούμε, παρότι δε θα είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι, καθώς δεν είναι ο καημός μας να «φανούμε» ή να επικρατήσουμε, αλλά να επαναφέρουμε τις ισορροπίες, την αρμονία και την ηρεμία στο περιβάλλον μας.

Διάβασε επίσης: Ο Άρης μπήκε στον Αιγόκερω και πρέπει να σε νοιάζει

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί προτιμάτε να περπατήσετε ξυπόλητοι σε αναμμένα κάρβουνα, παρά να πάρετε μια απόφαση που θα κρίνει το μέλλον των προσωπικών σας επιδιώξεων.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι η εξέλιξη κάποιων πραγμάτων δείχνει να εξαρτάται από άλλους και ή θα συνταχτείτε μαζί τους ή θα προβάλλετε αντιστάσεις, προκαλώντας τις όποιες συνέπειες.

Παρθένοι και Ιχθύες μια συμμαχία είναι μάλλον αναγκαία παρά επιλογή σας, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια οικονομικά θέματα που αναζητούν λύση!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bicxlrsnjks/



Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved