Ζώδια Σήμερα 18/4: Ξέχνα όσα ήξερες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/4: Ξέχνα όσα ήξερες

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ήλιος και Ουρανός συναντιούνται σήμερα στον Κριό και είναι έτοιμοι να ανατρέψουν τα πάντα και να ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε ή θεωρούσαμε δεδομένα. Οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί σε όλους τους ζωτικούς τομείς είναι ένα μήνυμα «από πάνω», για να προβούμε σε διάφορες αλλαγές, μετατροπές και αναθεωρήσεις θέσεων, νοοτροπίας και αντιλήψεών μας, να ξεφύγουμε από την πεπατημένη και να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών. Να σπάσουμε τη ρουτίνα, να απελευθερωθούμε από ό,τι μας περιορίζει, να απεξαρτηθούμε από πρόσωπα και καταστάσεις που κρατάμε από συνήθεια και να κάνουμε κάτι διαφορετικό, πρωτοποριακό, ασυνήθιστο, να ρισκάρουμε για να δώσουμε στη ζωή μας ένα καινούργιο νόημα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε αλλαγές και τομές που θα βάλουν τη ζωή σας σε διαφορετική κατεύθυνση. Εκπλήξτε, αιφνιδιάστε και πάρτε τα ρίσκα σας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί να βιώσετε το «σοκ και δέος» αλλά να ξέρετε ότι ό,τι αρνείστε να κάνετε, για να μη χαλάσετε τις σχέσεις ή τις ισορροπίες θα σας έρθει από την άλλη πλευρά και θα βγείτε χαμένοι.

Παρθένοι και Ιχθύες ερωτικά και οικονομικά τα δεδομένα γίνονται ζητούμενα. Να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις και το διαφορετικό.

Δίδυμοι και Τοξότες άλλο πρόσωπο θέλετε, άλλο σας κυνηγά, με άλλο τελικά μπορεί να καταλήξετε.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhj1e9qhrsc/


Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved