Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Με τις δύο όψεις της Αφροδίτης στον Ταύρο σε αντίθεση με τον Δία στον Σκορπιό και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τα πάντα θα είναι... μπόλικα σήμερα, σε σημείο υπερβολής, οπότε θα είναι δύσκολο να συγκρατηθούμε και να μην παρασυρθούμε στους πειρασμούς που μας περιτριγυρίζουν. Τάση στις γευστικές και σαρκικές απολαύσεις, σπατάλες και αγορές χρήσιμες και αχρείαστες, διασκέδαση και επιπολαιότητες, ανεμελιά κι ανωριμότητα, μεγάλα πάθη και σκάνδαλα, μοιραίοι έρωτες και έντονες σεξουαλικές στιγμές, μέσα από τις οποίες θα ξαναγεννηθούμε, όλα τα έχει ο μπαξές και θα τα ευχαριστηθούμε. Όμως, θα βγούμε κερδισμένοι και οικονομικά, μόνο αν επικεντρωθούμε στην ουσία και δε μείνουμε στην επιφάνεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι θέλετε τα πάντα όλα και δε συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Πάρτε όμως αυτά που σας προσφέρουν και μετά πηγαίνετε και για τα υπόλοιπα.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί οι υπερβολές, η ανωριμότητα, αλλά και οι απαιτήσεις στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον σας ή τη σχέση σας φαίνεται να σας ξεπερνάνε και δεν ξέρετε τι και ποιον να πρωτομαζέψετε.

Δίδυμοι και Τοξότες ποντάρετε τα ρέστα σας και βγαίνετε κερδισμένοι ερωτικά και οικονομικά.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bhmcmc4nw2l/


Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια