Ζώδια Σήμερα 14/4: Η πιο ισχυρή δύναμη είναι η αόρατη

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/4: Η πιο ισχυρή δύναμη είναι η αόρατη

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Το εξάγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δηλώνει μια περίεργη συμμαχία διαφορετικών δυνάμεων. Από τη μια, έχουμε να κάνουμε με τον ρεαλισμό, με καλά μελετημένη και ισχυρή δράση και από την άλλη, με τη φαντασία, τους ελιγμούς και μυστηριώδεις, υπόγειες κινήσεις. Αν όμως συνδυαστούν σωστά, η νίκη θεωρείται δεδομένη. Εύκολα μπορούμε να παγιδεύσουμε, να «ψαρέψουμε» για να μας αποκαλυφθούν στοιχεία, μυστικά και ψέματα, αλλά και να παραπλανήσουμε, δείχνοντας μόνο αυτό που εμείς θέλουμε, ώστε να μην κινήσουμε υποψίες ή ακόμα και να μας υποτιμήσουν. Να γίνουμε, δηλαδή, σαν ένα παγόβουνο που όλοι βλέπουν την κορυφή, αλλά κανείς δε γνωρίζει τον τεράστιο όγκο του που κρύβεται στη θάλασσα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, κινηθείτε ευέλικτα. Αφήστε τους «αντιπάλους» σας να σας υποτιμούν, όσο εσείς στήνετε τις παγίδες σας.

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες αναβάλλετε για αύριο δράσεις και αποφάσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνετε μια τρύπα στο νερό!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ερωτικά και οικονομικά, κάντε τις κινήσεις σας αθόρυβα και χωρίς να δίνετε στόχο. Θυμηθείτε ότι, μέρες σαν κι αυτήν, οι τελευταίοι έρχονται πρώτοι...

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgowct7a1dp/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved