Ζώδια Σήμερα 10/4: Λιγότερη ρουτίνα, περισσότερη ζωή

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/4: Λιγότερη ρουτίνα, περισσότερη ζωή

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Από χθες, η Σελήνη έχει περάσει στον αντισυμβατικό Υδροχόο, καλώντας μας σε μια εσωτερική επανάσταση που θα ανατρέψει το συναισθηματικό μας καθεστώς. Θέλουμε να ξεκολλήσουμε από πάγιες αντιλήψεις, να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, να εκφράσουμε ειλικρινά όλα όσα νιώθουμε, να πετάξουμε κάθε είδος κοινωνικής υποκρισίας και τυπικότητας και να απελευθερωθούμε από απωθημένα, δυσάρεστα βιώματα και ανασφάλειες, χαράσσοντας μια καινούργια πορεία που θα μας εξελίξει. Κυρίως, να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και τα θέλω μας γιατί μόνο έτσι θα αρχίσουμε να... ζούμε πραγματικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι η εκκεντρική σας γοητεία και το μοναδικό σας στιλ σας κάνει να ξεχωρίζετε. Μπορείτε να απογειωθείτε, αρκεί να μη μείνετε στις θεωρίες, αλλά να κάνετε και πράξεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί αν αντιδράσετε καλά στις προκλήσεις και δεν λειτουργήσετε «μονοκόμματα», τότε δε θα υπάρξει συνέχεια στις όποιες εντάσεις.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι αν είστε ανοιχτόμυαλοι και βλέπετε το «μετά», δε θα εγκλωβιστείτε σε συναισθηματικά ή οικονομικά αδιέξοδα, ούτε θα κάνετε την ανάγκη φιλοτιμία

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgg89glntp5/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved