Ζώδια Σήμερα 7/4: Το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 7/4: Το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό

Ζώδια Σήμερα | Μ. Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Μ. Σάββατο σήμερα και η Αφροδίτη στον Ταύρο που τριγωνίζεται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας βάζει σε ένα τριπάκι αναζήτησης της ποιότητας, τόσο στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, όσο και στις αγορές ή τη διασκέδασή μας. Η ποσότητα, η επιφάνεια, η ανευθυνότητα και η προσωρινή ευχαρίστηση μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, καθώς ψάχνουμε την ουσία στο κάθε τι, το καλύτερο, το πιο αξιόλογο που μπορούμε να αποκομίσουμε από οποιαδήποτε επαφή μας είτε είναι ερωτική είτε κοινωνική. Από την άλλη, θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, θα κάνουμε όλα όσα πρέπει για να μη λείψει τίποτα από το πασχαλιάτικο τραπέζι και θα τα οργανώσουμε όλα άψογα, ώστε και να είναι στην εντέλεια και να μας μείνει χρόνος για τον εαυτό μας.

Το νόημα της Μεγάλης Εβδομάδας: Πώς θα βιώσεις την προσωπική σου Ανάσταση

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι κινείστε σε γνώριμα νερά, έχετε τον έλεγχο των πάντων και σας δίνεται η δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε τα εύσημα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι οργανωθείτε και μην ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας γιατί θα τρέχετε τελευταία στιγμή να τα προλάβετε όλα και θα εξοντωθείτε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μπορεί οι επιλογές σας να μην είναι πολλές, είναι όμως αξιόλογες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μην στέκεστε στην επιφάνεια, εστιάστε στην ουσία.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bg_xdt0gags/

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved