Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Καλωσορίζουμε τον Απρίλιο με την Αφροδίτη που κατέφτασε στον Ταύρο και είναι πρόθυμη να μας προσφέρει ανέσεις, βελτιώσεις και άφθονο ερωτισμό. Δε βιάζεται, δεν αγχώνεται, δεν στρεσάρεται, δε χαλιέται. Έχει τους δικούς της ρυθμούς, τη ραθυμία, την ηδυπάθεια και τον αισθησιασμό και χαίρεται το οτιδήποτε, από τα πιο μικρά της καθημερινότητας μέχρι πολυτέλειες και ιδιαίτερες απολαύσεις. Και αυτό μας καλεί να κάνουμε κι εμείς. Να χαλαρώσουμε, να ρίξουμε μια ματιά γύρω μας, να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία για μας. Έρωτας και χρήμα πάντως είναι τα δύο πεδία, στα οποία «ειδικεύεται», υπενθυμίζοντάς μας ότι αυτά κάνουν «τη γη να... γυρνάει».

Η φιλήδονη Αφροδίτη στον Ταύρο - Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι βάλτε χάντρα θαλασσιά να μη σας πιάσει το μάτι γιατί τα δώρα που θα λάβετε στα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα είναι πολλά και όμορφα.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι σας χαρακτηρίζει μια άνεση και μια χαλαρότητα που μπορεί να αγγίξει τα όρια της τεμπελιάς και να απολαμβάνετε μόνο, χωρίς να... παράγετε.

Κριοί και Ζυγοί θα έχετε ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών, αλλά και της σεξουαλικής σας ζωής που όμως οφείλετε να διαχειριστείτε σωστά.

Αιγόκεροι και Παρθένοι μια όαση αναμένεται στα ερωτικά σας με γνωριμίες και προτάσεις που ανταποκρίνονται στα στάνταρ σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgv7tifg0lz/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια