Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Μέχρι και το βραδάκι η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, προσπαθώντας να μας οργανώσει, να βάλει σε μια τάξη τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τη ζωή μας και να κάνει λογικούς και με επίγνωση αιτίας και αποτελέσματος. Τίποτα δε γίνεται απρογραμμάτιστα ή στην τύχη, αλλά μετά από υπολογισμό και με κριτήρια. Ό,τι δεν ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα στάνταρ, κρίνεται, κατακρίνεται και απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Από εκεί και πέρα όμως, με το που θα περάσει στον Ζυγό, μπαίνουμε σε mood σαββατοκύριακου. Ξαλαφρώνουμε, γινόμαστε πιο κοινωνικοί, γοητευτικοί και με διάθεση να απολαύσουμε τις μέρες και τις νύχτες μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ζυγοί μια χαρά θα σταθείτε κοινωνικά, θα αναδείξετε τις καλύτερες πλευρές σας και θα έχετε τις επιτυχίες σας, αν βέβαια πρώτα πιστέψετε στον εαυτό σας.

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύες η κριτική είναι εποικοδομητική όταν γίνεται καλοπροαίρετα και έχει στόχο τη βελτίωση. Με ευγένεια και διπλωματία θα ξαναφέρετε τις ισορροπίες στο περιβάλλον και τις σχέσεις σας.

Λέοντες και Υδροχόοι φερθείτε λογικά και μετρημένα γιατί σπατάλες και εντυπωσιασμοί θα σας βγάλουν εκτός οικονομικών πλάνων.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgt2katapth/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια