Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Η Αφροδίτη σήμερα συναντά τον ανατρεπτικό Ουρανό στον Κριό και σίγουρα δε θα είναι μια συνηθισμένη και αδιάφορη μέρα. Απρόοπτα, εκπλήξεις και αλλαγές της δίνουν μια ιδιαίτερη χροιά και βέβαια όλα θα είναι θετικά, εφ’ όσον μας αρέσουν τα ξαφνικά και απρόσμενα, αναζητάμε πρωτόγνωρες και συναρπαστικές εμπειρίες, κάτι ξεχωριστό ή ασυνήθιστο. Μπορεί να αιφνιδιαστούμε ευχάριστα, να «πέσουμε» τυχαία πάνω στον έρωτα, να έρθουν χρήματα από το... πουθενά ή οτιδήποτε είχαμε ξεγραμμένο, να κάνουμε μια εκκεντρική παρέμβαση στην εμφάνισή μας και φυσικά να ξεφύγουμε από την πεπατημένη και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, απελευθερωμένοι από ταμπού και προκαταλήψεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί ξεχωρίζετε, δείχνετε τη μοναδικότητά σας και απολαμβάνετε την προσοχή που συγκεντρώνετε. Εκμεταλλευτείτε την εύνοιά σας!

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αν δεν πετάξετε από πάνω σας το μανδύα του συμβιβασμού και δεν επαναστατήσετε, κάνοντας γνωστά τα θέλω σας και αυτά που λαχταράτε, μην περιμένετε να δείτε προκοπή.

Παρθένοι και Ιχθύες ρίσκα και πρωτότυπες μέθοδοι, όχι προγράμματα και πλάνα θα επιφέρουν τη βελτίωση των οικονομικών σας και των ερωτικών σας. Μια ευχάριστη έκπληξη είναι πιθανή.

Τοξότες και Λέοντες απρόσμενες ειδήσεις και γνωριμίες σας απογειώνουν.

#AstroQuote of the Day:

https://www.instagram.com/p/bguhwwrhj7a/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια