Ζώδια Σήμερα 26/3: Αναθεωρήσεις επιλογών και πάθος για δημιουργία

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/3: Αναθεωρήσεις επιλογών και πάθος για δημιουργία

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη μέχρι και αργά το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Καρκίνο και συναντώντας τον Ουρανό στο διάβα της κάπου θα μας ξεβολέψει, θα μας συγχύσει, θα μας προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση ενδεχομένως να μας αλλάξει και κάποια δεδομένα την τελευταία στιγμή ή τα πράγματα να πάρουν άλλη τροπή, οπότε οι αναθεωρήσεις επιλογών και κατεύθυνσης είναι μάλλον πιθανές και σίγουρα αναγκαίες. Περνώντας στον Λέοντα, το κλίμα γίνεται πιο ενθουσιώδες. Μας κατακλύζει η ζωντάνια, η ενέργεια και το πάθος για δημιουργία. Η απόλαυση ανέμελων και ευχάριστων στιγμών είναι το κύριο ζητούμενό μας, ενώ ο έρωτας αποτελεί πηγή χαράς και αισιοδοξίας. Το φως στην άκρη του τούνελ ήδη διακρίνεται και το μόνο που μας μένει είναι να προχωρήσουμε με τόλμη, ξεπερνώντας τα μικρά κι ασήμαντα εμπόδια της καθημερινότητας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Λέοντες σας δίνεται η δυνατότητα να ξεχωρίσετε, να πετύχετε κάτι αξιόλογο προσωπικά και οικονομικά, οπότε αφήστε τα κλισέ και συνηθισμένα και αναδείξτε τη μοναδικότητά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι μια ανακατωσούρα στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας θα υπάρξει, αλλά ευκαιρία είναι να παρουσιάσετε, ακόμα και να επιβάλλετε τις θέσεις σας, προκειμένου να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

Δίδυμοι και Τοξότες το ρίσκο εκ του ασφαλούς κι εναλλακτικές, έστω και τραβηγμένες, κρίνονται απαραίτητα σε περίπτωση που τα πράγματα στα οικονομικά σας στραβώσουν.

#AstroQuote of the Day:

https://www.instagram.com/p/bgt2katapth/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved