Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Σήμερα, η Αφροδίτη στον Κριό τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα και το κλίμα γίνεται άκρως ερωτικό. Ωστόσο, δεν έχει τίποτα το φωτεινό, το γλυκό ή το αγαπησιάρικο, αλλά το σκοτεινό και το παράφορο, που καίει τα σωθικά μας. Σιγά-σιγά βυθιζόμαστε στη θάλασσα τους πάθους, της ζήλιας και της κτητικότητας, χάνοντας κάθε ίχνος λογικής και μέτρου. Γινόμαστε απόλυτοι, επιζητούμε την αποκλειστικότητα και την ολοκληρωτική παράδοση. Συμβιβασμοί, υποχωρήσεις και εκπτώσεις δε χωρούν. Ζητάμε τα πάντα, τα δίνουμε όλα, αλλιώς δε θέλουμε τίποτα. Με πόνο ψυχής, πατάμε το κουμπί της «διαγραφής», μηδενίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις και βάζουμε «ταφόπλακα», ενώ ένας έρωτας τρυπώνει ύπουλα μέσα μας και μπορεί να μας σημαδέψει.

Διάβασε τις Αφροδίτη στον Κριό

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είστε του «όλα ή τίποτα» και καθόλου διατεθειμένοι να διαπραγματευτείτε το οτιδήποτε δεν εντάσσεται στα πλαίσιά σας είτε αφορά στα ερωτικά και οικογενειακά είτε στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ζήλιες, διεκδικήσεις και απόπειρες ελέγχου κάνουν την ερωτική σας ζωή κόλαση, δεν αποκλείεται μάλιστα να σας σπρώξουν στην πόρτα της εξόδου.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bgmhpzkna5u/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια