Αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά δρώμενα είναι συναρπαστικά, αφού έχουμε τη Νέα Σελήνη στις 17 του μηνός στους Ιχθύς, που ενεργοποιεί όλους μας και βγάζει στην επιφάνεια την ευαισθησία, τη συμπόνια και την αγάπη, που πρέπει τελικά να δείχνουμε σε όλες μας τις σχέσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη μας εξανθρωπίζει και αναβαθμίζει το ερωτικό μας κομμάτι γιατί αρχίζουμε και συμπονούμε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας, βλέποντας στα μάτια του έναν άνθρωπο που κι αυτός υποφέρει. Αυτό που έχουμε να διδαχθούμε είναι η εσωτερικότητα κόντρα στην επιφανειακή αντιμετώπιση.

Ευνοούνται βέβαια οι Ιχθύες που ξυπνάνε από το λήθαργο και διαχωρίζουν επιτέλους το αληθινό συναίσθημα από τον οίκτο και την λύπη. Επίσης, ευνοούνται όλα τα ζώδια της γης και του νερού.

Τα υπόλοιπα ζώδια, του αέρα και της της φωτιάς, βρίσκονται σε φάση εξέλιξης και αλλαγών. Οπότε ας μην πάρετε αποφάσεις κάτω από πίεση και μην δώσετε βιαστικές λύσεις. Πάρα πολλά ζευγάρια θα χωρίσουν χωρίς όμως να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Απλώς θα κάνει την εμφάνισή του ο εγωισμός που σκοτώνει την αγάπη. Ακολουθήστε την αγάπη στα καθημερινά σας βήματα και θα δείτε ότι δεν θα βγείτε χαμένοι.

#AstroLoveTip: Μην μπερδέψετε την συμπόνια με τη βλακεία, την αγαθότητα και την υποχώρηση. Επιλέξτε εσείς πρώτα την ισοτιμία στη σχέση, δείξτε αγάπη και σιγά-σιγά θα δείτε ότι το ερωτικό κομμάτι θα εξυγιανθεί.

Αγαπητά Κριάρια ♈ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Ταύροι ♉ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Δίδυμοι ♊ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Καρκίνοι ♋ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητά Λιοντάρια ♌ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Παρθένοι ♍ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

#AstroTip: για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εβδομάδα αυτή, δες και την πρόβλεψη του Ωροσκόπου σου.

Αγαπητοί Ζυγοί ♎ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Σκορπιοί ♏ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Τοξότες ♐ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Αιγόκεροι ♑ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Υδροχόοι ♒ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!

Αγαπητοί Ιχθύες ♓ δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα σας!