Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η Σελήνη και ο Άρης συναντιούνται σήμερα στον Τοξότη και αυτή η συνεύρεση μας ξεσηκώνει και μας προκαλεί να παίξουμε με τη φωτιά κι ας καούμε. Ο ενθουσιασμός που είναι ανάκατος με ανυπομονησία κι η τάση μας να επεκταθούμε, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα μας πλαίσια και να βιώσουμε κάτι δυνατό και συναρπαστικό μπορούν να μας οδηγήσουν σε ενέργειες και πρωτοβουλίες ριψοκίνδυνες. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μας είναι έντονα, ανεβαίνουμε πολύ, όταν βρίσκουμε το δρόμο ανοιχτό να κάνουμε ό,τι θέλουμε εκείνη τη στιγμή και πέφτουμε, όταν συναντάμε εμπόδια, τείχη και καθυστερήσεις. Οτιδήποτε όμως νιώθουμε δεν μπορούμε να το κρατήσουμε μέσα μας, το «σερβίρουμε» με χαρακτηριστική άνεση, οπότε κανείς δε θα μας κατηγορήσει για υποκρισία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Κριοί και Λέοντες είστε φλογεροί, ακαταμάχητοι, αλλά και λίγο «γιούρια»! Μη βιάζεστε! Όλα έχουν τον χρόνο τους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς τα όρια της υπομονής σας και της ανοχής σας είναι μικρά, δημιουργώντας έτσι εστίες έντασης στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας.

Υδροχόοι και Ζυγοί η αλήθεια σας είναι... υποκειμενική. Εκφράστε την, αλλά μην έχετε την απαίτηση να τη δεχτούν όλοι.

Ταύροι και Σκορπιοί συγκρατήστε λίγο τις ορμές σας, οικονομικές και σεξουαλικές! Μην εκτίθεστε χωρίς σημαντικό λόγο!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bf3zxlza3va/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια