Ζώδια Σήμερα 7/3: Η φωτιά που σε καίει είναι αυτή που σε φωτίζει

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 7/3: Η φωτιά που σε καίει είναι αυτή που σε φωτίζει

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Μετά τον Ερμή και η Αφροδίτη με φούρια μπαίνει στον Κριό. Δυναμική, ανεξάρτητη και πολύ σεξουαλική, θα επιχειρήσει να βάλει φωτιά στις μέρες, αλλά πολύ περισσότερο τις νύχτες μας. Μας συμβουλεύει να μη δώσουμε σημασία σε κανέναν και τίποτα και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Να διεκδικήσουμε τον έρωτά μας, να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, να είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις και αληθινοί, απολαμβάνοντας μόνο το τώρα. Από την άλλη, μας δίνει ορμή, αποφασιστικότητα κι αυτοπεποίθηση, ενώ ακόμα και το στιλ ή η εμφάνισή μας θα αποπνέει ένα δυναμισμό, δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι οι προθέσεις μας δεν είναι καθόλου... αγαθές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Τοξότες και Λέοντες ελκύετε σε κάθε σας εμφάνιση, η παρουσία σας αναστατώνει και στο παιχνίδι της κατάκτησης δεν έχετε αντίπαλο. Ποιος να συγκριθεί μαζί σας;

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θέλετε να αλλάξετε ό,τι δε σας αρέσει στη σχέση, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας, όμως κάθε αυθαίρετη ενέργειά σας θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Παρθένοι και Ιχθύες αυξάνονται τα έσοδά σας και η σεξουαλικότητά σας θα χτυπάει κόκκινο. Τώρα είναι η ώρα σας να σαρώσετε, αρκεί να παραμερίσετε τις αναστολές σας.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bf9bcvqgtbh/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved