Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Τόσο η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα όσο και του Ερμή με την Αφροδίτη, και οι δυο στους Ιχθύς ενισχύουν την πίστη μας και μας κάνουν να τα βλέπουμε όλα με ροζ γυαλιά. Ο ρομαντισμός και η ονειροπόλα διάθεση θα μας σπρώξουν να ομορφύνουμε τη ζωή μας, απαλύνοντας εντάσεις και αντιπαλότητες. Είμαστε ήρεμοι και ευγενικοί σε κάθε επαφή μας, πρόθυμοι να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε και να παρηγορήσουμε. Η φαντασία μας θα μεγαλουργήσει, ενώ η διαίσθησή μας θα μας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Η αδράνεια είναι παραγωγική, καθώς πλήθος ιδεών και εμπνεύσεων θα μας κατακλύσουν και κάθε είδος τέχνης θα αποτελέσει μια ωραία φυγή από τη γκρίζα πραγματικότητα. Προσοχή μόνο, μην παρασυρθούμε σε άγνωστα... νερά και χαθούμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼☼☼

Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Σκορπιοί τα μηνύματα που θα λάβετε θα είναι μεν κωδικοποιημένα, αλλά, αν τα αποκρυπτογραφήσετε, θα σας οδηγήσουν στο κατώφλι μιας επιτυχίας.

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι το προφανές δεν είναι πάντα αλήθεια! Προσοχή, μην πλανηθείτε και πέσετε θύματα της ευαισθησίας σας.

Λέοντες και Υδροχόοι παρασύρεστε οικονομικά και ερωτικά και πάτε όπου σας πάει το ρεύμα.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bfd8tyegghh/

Καλή σας ημέρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια