Όταν το Φεγγάρι ολόγιομο και δυνατό, λάμπει από την Παρθένο, καταλαβαίνεις με την μία ότι η Άνοιξη μπαίνει, η φύση ξυπνάει από τον λήθαργο του χειμώνα κι ετοιμάζεται να ενεργοποιηθεί, ώστε να προκαλέσει το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου ζωής. Για να συμβούν όλα αυτά, απαιτείται δραστηριοποίηση, στοχοθέτηση, δράση. Αυτό είναι το μήνυμα που φέρνει το πρώτο ανοιξιάτικο Φεγγάρι και πάμε να δούμε πώς πρέπει να το αξιοποιήσει το κάθε ζώδιο.

Παρθένοι, Ιχθύς: Ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος σε ό,τι σας κρατάει πίσω στη ζωή σας. Κάντε έναν ουσιώδη κι ειλικρινή -σε σημείο πόνου- απολογισμό και δείτε ποιος πρέπει να φύγει από την ζωή σας και για ποιο λόγο. Μη διστάσετε να κάνετε το ίδιο και με αντικείμενα (όσο πεζό κι αν ακούγεται αυτό) ή συμπεριφορές (π.χ. εύκολος εκνευρισμός με το παραμικρό).

Δίδυμοι, Τοξότες: Δεδομένου ότι το Φεγγαράκι αυτό έχει και μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, μην διανοηθείτε καν να το περάσετε στα ψιλά, σκεπτόμενοι ότι δεν θα σας "πιάσει" και πολύ. Όχι μόνο θα σας "πιάσει", αλλά θα εκπλαγείτε πόσο πολύ θα επηρεαστείτε από την αύρα του. Για την ακρίβεια, πρέπει να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, στην ζωή σας (από τον τρόπο που τρέφεστε, μέχρι τον τρόπο που ξοδεύετε τον χρόνο σας μη εποικοδομητικά). Υπάρχει πιθανότητα οι σκέψεις σας αυτό τον καιρό να τρέχουν δεξιά κι αριστερά και να μην μπορέσετε με ευκολία να μαζέψετε τον νου σας σε ένα και μόνο σκοπό ή θέμα, αλλά αυτό είναι και όλο το νόημα αυτού του Φεγγαριού: βρείτε τρόπο να το πετύχετε, ξεπεράστε τον εαυτό σας.

Ταύροι, Αιγόκεροι: βρίσκεστε στη ζώνη ασφαλείας μιας κι η Πανσέληνος σας χαμογελάει ευθέως. Σαν σωστοί μαθητές, περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις, ξεπεράσατε τις δυσκολίες των προηγουμένων μηνών και πήρατε τα μαθήματά σας. Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε νέους στόχους, με όλη τη δύναμη του φωτός αυτού του Φεγγαριού!

Καρκίνοι, Σκορπιοί: επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας και βάλτε τα σε μια σειρά. Προσέξτε το πώς εκφράζεστε, τείνετε να γίνεστε σκληροί, ενώ η Πανσέληνος δεν έχει αυτό το χαρακτήρα. Η Παρθένος μπορεί να είναι κριτική στην σκέψη, μα ποτέ δεν προσβάλλει.

Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες: κάντε μια γερή ενδοσκόπηση και δείτε που "κολλάτε", που έχετε θέματα και δεν τραβάει η ομάδα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε γνώμες άλλων, αλλά αντίθετα, ό,τι εργασία κάνετε για τον εαυτό σας, να την κάνετε ΜΕ τον εαυτό σας. Είναι μια Πανσέληνος που απαιτεί και πνευματική εργασία, την οποία, όπως φαίνεται, καλείστε να κάνετε εσείς!

Διάβασε επίσης:

Προβλέψεις σε βίντεο από τη Μπέλλα Κυδωνάκη για την Πανσέληνο Μαρτίου στην Παρθένο

Ερωτικές Προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου για τα 12 ζώδια