Ζώδια Σήμερα 27/2: Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/2: Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς κάνει θετική όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βάφοντας τη μέρα στα χρώματα του πάθους. Οι αισθήσεις μας είναι οξυμένες, οι επιθυμίες μας σφοδρές, οι ανάγκες μας πολλές κι η τάση μας για αποκλειστικότητα στην καρδιά και τη ζωή ενός προσώπου μεγάλη. Φλερτάρουμε με το απόλυτο, το λίγο δε μας κάνει, ούτε το «τόσο, όσο», απαιτούμε τα πάντα. Θέλουμε να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες, να ταυτιστούμε, να εμπιστευτούμε, να βουτήξουμε στα βάθη του πάθους, να μας κοπεί η ανάσα κι ό,τι δε μας το προσφέρει, το ξεφορτωνόμαστε. Η ισορροπία μπορεί να χαθεί, ενώ τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα που σπρώχνουν στην ζήλεια, στην κτητικότητα και την απόπειρα ελέγχου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ❤❤❤

Ιχθύες, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ταύροι ετοιμαστείτε να ζήσετε μεγάλες στιγμές. Κυριαρχείτε ερωτικά και όποιο πρόσωπο βάλετε στο στόχαστρό σας το κατακτάτε.

Καρκίνοι και Παρθένοι βασανίζεστε και βασανίζετε. Αποδεχτείτε ότι δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και δώστε ένα τέλος σε μια σχέση ή συνεργασία.

Λέοντες και Υδροχόοι πιάνεστε στα δίχτυα του πάθους και δε θέλετε να ξεμπλεχτείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι μέση λύση δεν υπάρχει. Ή βάζετε τέλος σε κάποια φαινόμενα ή θα συνεχίσετε «να τραβάτε κουπί».

#AstroSong of the Day:



#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bfefit3gsva/

Καλή σας ημέρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved