Η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς πραγματοποιείται στις 5/1 στον παρορμητικό σταυρό και θεωρείται πολύ σημαντική: Γίνεται στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου και επηρεάζει την προσωπική μας ζωή, αλλά και την κοινωνική και οικογενειακή μας κατάσταση.

Επηρεάζει βασικά τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαημέρου, και δευτερευόντως τους Κριούς και τους Ζυγούς.

Λόγω του ότι η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Παρορμητικό σταυρό, θα «ταρακουνήσει» πάρα πολύ κόσμο, ενώ κλείνει κι ένας κύκλος για όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο...

Τα προαναφερθέντα ζώδια, κυρίως, θα «δουν» και θα αντιληφθούν πράγματα για το μέλλον τους, ενώ όλοι θα δούμε γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή μας και το πως τοποθετούμαστε απέναντι στην οικογένεια και στην κοινωνία.

Η συμμετοχή Ουρανού και Πλούτωνα φέρνει επίσης συνειδητοποιήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την εξέλιξη και την ανάδειξη της αλήθειας.

Ας μην φοβηθούμε αυτό που έρχεται, αλλά να παρατηρούμε τον εαυτό μας και τους άλλους... Χρειάζεται σοβαρότητα και όχι προχειρότητα στην αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Δες τη Μπέλλα Κυδωνάκη στο παρακάτω το video που τα εξηγεί όλα!

{youtube}J7Z82ZeFu5g{/youtube}