Παρέλαση αστέρων στο 8ο αστρολογικό magazino του astrology.gr!

Είναι όλοι τους καταξιωμένοι καλλιτέχνες αλλά όπως απέδειξαν και επί της οθόνης, απλοί άνθρωποι με τις ιδιαιτερότητες και τους προβληματισμούς τους.

Παρέλαση αστέρων στο 8ο αστρολογικό magazino του astrology.gr!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό, ο Μάνος Πίντζης Ιχθύς με Ωροσκόπο στο Λέοντα, ο Μάριος Αθανασίου Λέων με Ωροσκόπο στο Ζυγό και ο Πάνος Μουζουράκης Δίδυμος με Ωροσκόπο στον Αιγόκερω.

Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ο έντονος Άρης, κάτι που μεταφράζεται σε έντονο σεξ απήλ αλλά και την προδιάθεση τους να συμμετέχουν σε κρίσεις παντός είδους, είτε επιλύοντας τις, είτε... εντείνοντας τις!
Αυτός είναι εξ άλλου και ο ρόλος τους στο Hangover IV Καλαμάτα-Αθήνα, όπου για τις ανάγκες του έργου μέσα σε μια νύχτα δοκιμάζουν και ξεπερνούν τα όρια τους.

Πέρα από τις αναφορές στην επιτυχημένη παράσταση του θεάτρου Αθηνά, οι τέσσερις δημοφιλείς καλλιτέχνες ενδιαφέρθηκαν άμεσα για τις αστρολογικές προδιαγραφές τους ζητώντας τις εκτιμήσεις της Κατερίνας Σαλωνίκη και του Γιάννη Ριζόπουλου, που έπραξαν το... καθήκον τους μέσα στα στενά χρονικά πλαίσια της εκπομπής.

Παράλληλα παράθεσαν και τις σκέψεις τους για την κρίση που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία, συμφωνώντας πως αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι, τα φαινόμενα παρακμής θα επαναλαμβάνονται εσαεί.

Δείτε το magazino στο video που ακολουθεί!

Οι καλλιτέχνες μίλησαν για όλους και όλα και χάρισαν στο κοινό του Astrology.gr 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση HANGOVER IV!

Οι τυχεροί που κληρώθηκαν για να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση είναι:

1. ΝΑΝΤΙΑ ΚΥΤΑΡΙΟΛΟΥ

2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

3. ΚΙΜΩΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ

4. ΕΥΗ ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ

5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΡΚΙΝΕΖΟΣ

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, από το ταμείο του Θεάτρου Αθηνά (Δεριγνύ 10 & Πατησίων, Πεδίον Άρεως, τηλ. 210-8237330).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved