«Έλαμψε» ο Δίας στο 6ο αστρολογικό magazino!

Η επέκταση και το «άνοιγμα» που ευαγγελίζεται ο Δίας είναι δίκοπο μαχαίρι

«Έλαμψε» ο Δίας στο 6ο αστρολογικό magazino!

Η Κατερίνα Σαλωνίκη και ο Γιάννης Ριζόπουλος ανέλυσαν και παρουσίασαν τις γενικές κατευθύνσεις του «μεγάλου ευεργέτη» για κάθε ζώδιο, επισημαίνοντας παράλληλα και τις παγίδες που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια απρόσεκτη χρήση της ενέργειας του. Η επέκταση και το «άνοιγμα» που ευαγγελίζεται ο Δίας είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού σε αρκετές περιπτώσεις δεν σημαίνει παρά μια άρση των μηχανισμών ασφαλείας που διαθέτει και λειτουργεί ο καθένας μας.

Τα ζώδια που αναμένεται να ευνοηθούν ή να... εκτεθούν περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, με τους Τοξότες να διεκδικούν όπως πάντα ένα σημαντικό μερίδιο από την τύχη και τις επεκτατικές κινήσεις του κυβερνήτη πλανήτη τους.

Από τα υπόλοιπα ζώδια, οι Ιχθύες δείχνουν να είναι οι πιο... αφανείς ευνοημένοι αλλά σίγουρα ο Δίας δεν σκοπεύει να αφήσει κανέναν ακόλουθο του παραπονεμένο κι εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί εκπρόσωποι και των άλλων δύο μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι και Παρθένοι) θα βρίσκονται υπό την επιρροή του μέχρι τα επόμενα γενέθλια τους.

Εκείνοι που ανεξαρτήτως ζωδίου θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο είναι οι λεγόμενοι «Κρόνιοι» τύποι, όσες και όσοι δηλαδή έχουν μάθει να ακολουθούν τη δύσκολη οδό, βασιζόμενοι κυρίως στις δυνάμεις τους και όχι σε μια «εύκολη» στήριξη από τους άλλους. Για αυτούς, η επιρροή του Δία μπορεί είτε να κρύβει παγίδες, είτε να αποδειχθεί ανύπαρκτη στην πράξη.

Όσον αφορά τις γενικότερες εξελίξεις, ο Δίας στον Καρκίνο φαίνεται να ευνοεί το «ξεσήκωμα» ομάδων και οικογενειών από τις μικρές, μέχρι τις... πολύ μεγάλες (έθνη, φυλές κλπ) οι οποίες θα διεκδικήσουν με μεγαλύτερο ζήλο τα δικαιώματα τους, στη βάση των κοινών χαρακτηριστικών που αποτελούν και τον συνδετικό ιστό τους. Αυτή η διέγερση των μαζών βέβαια προμηνύει γιγάντιες απεργίες, κοινωνικές εξεγέρσεις και αναταραχές, που δεν αποκλείεται να λάβουν ακραίες διαστάσεις. Μάλιστα σε κάποιες ευαίσθητες περιοχές του πλανήτη ενδέχεται να ξεσπάσουν εμφύλιες διαμάχες, με φόντο εθνικά ή φυλετικά αιτήματα.

Η «επανάσταση» λοιπόν ξεκινά, από την άλλη πλευρά όμως σε καθαρά κυβερνητικό επίπεδο δεν ευνοούνται οι «καθαρές λύσεις» ή πιο σωστά το «φεύγουμε μπροστά». Ειδικά για την Ελλάδα, ο Καρκινικός Δίας αναμοχλεύει τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ αντίθετων πόλων, η πραγματική ενότητα ωστόσο παραμένει ένα μεγάλο στοίχημα και μια ευκαιρία που μπορεί να χαθεί.

Τελικά στα «ψηλά πατώματα» ευνοεί μάλλον τις συντηρητικές επιλογές, που αν χρειαστεί μπορεί να επιβληθούν και μέσω... διορισμού, αφού εκείνο που μετράει δεν είναι το ποιός έχει δίκιο αλλά το ποιός έχει τις καλύτερες «άκρες» και τους ισχυρότερους προστάτες.

Και βέβαια, η διαπλοκή είναι ακόμη εδώ, έτοιμη να μας εκπλήξει με τα... κατορθώματα της!

Πολύ πιο ευδιάκριτη είναι η συλλογική εύνοια του συγκεκριμένου Δία σε σχέση με σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα και την ανάπλαση χώρων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Δείτε το magazino στο video που ακολουθεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved