1o Αστρολογικό Live Magazino

Ευχαριστούμε για την μεγάλη σας συμμετοχή στο πρώτο διαδικτυακό αστρολογικό μας magazino, που πραγματοποιήθηκε 20/3, 13.00 μ.μ. με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της αστρολογίας!

1o Αστρολογικό Live Magazino

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, λέει ο λαός κι αν κρίνουμε από την ανταπόκριση και τα θετικά σχόλια σας, ήταν μια... καλή αρχή!

Για μία αστρολογικά «καταιγιστική» ώρα η Σμάρω Σωτηράκη, η Κατερίνα Σαλωνίκη, η Νία Θεοφανίδου και ο Γιάννης Ριζόπουλος παρουσίασαν, ανέλυσαν και εκτίμησαν πρόσωπα ή καταστάσεις μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.

Τη μερίδα του λέοντος διεκδίκησαν τα θέματα της επικαιρότητας, που τα τελευταία 24ωρα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο απασχόλησαν -και απασχολούν ακόμη- το Πανελλήνιο, όπως οι εξελίξεις στην Κύπρο, οι γενικότερες τάσεις για την Ελλάδα και τον κόσμο, η εκλογή του νέου Πάπα αλλά και η «χειρονομία» του Γ Κατίδη.

Παράλληλα, υπήρξε μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων γύρω από θεμελιώδη ζητήματα της Αστρολογίας, ξεκινώντας από την «μάχη» ανάμεσα στη μοίρα και την ελεύθερη βούληση και φθάνοντας στο πολύ αγαπημένο θέμα των σχέσεων και της συναστρίας.

Με την ελπίδα πως προσφέραμε ουσιαστικές απαντήσεις αλλά και τα ερεθίσματα για γόνιμους προβληματισμούς, σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση σας, που μας ενθαρρύνει για ακόμη περισσότερα magazino!

Καλή εαρινή ισημερία σε όλους!

Δείτε το magazino στο video που ακολουθεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved