Τι είδε ο Μάγος: Τι λένε τα άστρα για τις ΗΠΑ;

Η νέα εποχή στην πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη

Τι είδε ο Μάγος: Τι λένε τα άστρα για τις ΗΠΑ;

Αυτήν την εβδομάδα, ο Γιάννης Ριζόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του Μελίνα Φώφη ασχολούνται με τις προβλεπόμενες εξελίξεις στις ΗΠΑ, ξεκινώντας βέβαια από το ωροσκόπιο της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, που δίνει ακόμη ένα μέτρο για την προεδρική θητεία του. Επιπλέον, με βάση το αστροχαρτογράφημα του γενέθλιου χάρτη του, προσδιορίζονται οι πιο «καυτές» περιοχές για τον ίδιο αλλά και αναπόφευκτα για την αμερικανική εξωτερική πολιτική. Τα αστρολογικά «μυστικά» του Ντόναλντ Τραμπ είναι λοιπόν το αντικείμενο του πρώτου βίντεο.

Στο δεύτερο βίντεο, γίνεται μια πρώτη προσέγγιση στα... βάσανα που περιμένουν τους Αμερικανούς πολίτες αλλά και τους κυβερνώντες της χώρας στο εγγύς μέλλον, με ορίζοντα το «κομβικό» 2029.

Τέλος, στο τρίτο βίντεο μπορείτε να ακούσετε τη «μαγική συνταγή» για την εβδομάδα που ακολουθεί και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ερμής. Η σύνοδός του με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε «κακά μαντάτα», απόπειρες χειραγώγησης ή δράσεις «κατασκοπευτικού» χαρακτήρα αλλά αν δεν σας αρέσει κάτι από όλα αυτά και προτιμάτε να σας... προσπεράσουν, ο «μάγος» έχει κάτι εναλλακτικό να σας προτείνει.

Τα αστρολογικά μυστικά του Ντόναλντ ΤραμπΤι προκύπτει για το μέλλον των ΗΠΑ από το ωροσκόπιό τους;Η συνταγή της εβδομάδος 28/1 έως 3/2©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved