Τα πιο τρομακτικά ζώδια

Παίζει και να μην είναι αυτά που νομίζεις! Για συνέχισε να διαβάζεις!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα πιο τρομακτικά ζώδια

Ο Κριός είναι γέννημα θρέμμα και γνήσια τρομακτικός. Σαν βόμβα, δεν ξέρεις πότε ακριβώς θα σου σκάσει στα χέρια. Εύχεσαι απλά, να μην είσαι εκεί όταν θα συμβεί.

Ταύρος και Σκορπιός, είναι να μην τους γυρίσει το μάτι: Διαβολόσποροι, καλά κρυμμένοι στην φαινομενική ηρεμία τους, με το χέρι στην σκανδάλη, που κλαίγονται που τους έβαλες στην δύσκολη θέση να γίνουν οι κακοί της ημέρας, αλλά κατά βάθος, γουστάρουν τρελά...

Ο Λέοντας πατάει το κουμπί και εξαφανιζόμαστε όλοι. Κυριολεκτικά: παύουμε να υπάρχουμε, δεν έχει σημασία ποιοι είμασταν, πριν μας ακυρώσει. Η Παρθένος είναι μια σκέτη υπολογίστρια και συνήθως υπολογίζει τα μέτρα για τον τάφο μας. Θα το αφήσω ασχολίαστο.

Ο Ζυγός και ο Ιχθύς, δεν θέλουν να μας κακοκαρδίσουν και για αυτό το λόγο, έχουν βαλθεί να μας αγοράζουν και να μας πουλάνε, σε τιμές χονδρικής. Δυστυχώς για εμάς, αυτοί οι δυο, είναι τα πιο υποτιμημένα διαβόλα σε όλο το ζωδιακό κι εκεί την πατάμε σαν λαλάκες. Ο Υδροχόος, έτερο παιδί του Αέρα, μπορεί να σε διαλύσει και με ένα βλέμμα απάθειας και παγωμάρας, να κλείσει την καρδιά του για πάντα.

Να ποια πιστεύω ότι είναι τα πραγματικά τρομακτικά ζώδια...

Δες την συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved