Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων της Φωτιάς

Κριέ, Λέοντα και Τοξότη κι όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε ζώδια της Φωτιάς, ελάτε να σας πω τι κρύβετε μέσα σας!

Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων της Φωτιάς

Διάβασε τα 5 σκοτεινά σημεία αυτών των ζωδίων!

  • Μερικές φορές φαίνονται σαν να είναι απρόσωπα. Θα μου πεις «και τι σημαίνει αυτό;». Εννοώ ότι μοιάζουν να είναι αδιάφορα, σαν να μην θέλουν να συνδεθούν με τους υπόλοιπους, σαν να είναι ένα νησί από μόνα τους. Αυτό τα κάνει στα μάτια των άλλων δυσπρόσιτα, κομμάτι φοβιστικά και η φημισμένη τους ανεξαρτησία, τρομάζει πολλούς που θα ήθελαν να τα προσεγγίσουν και να δεθούν μαζί τους
  • Σε συνέχεια όσων ανέφερα, η στάση τους και ο τρόπος που φέρονται, δίνει την εντύπωση ότι σχεδόν είναι ανίκανα να νιώσουν τον πόνο του άλλου, μοιάζουν να είναι αναίσθητα. Ο Κριός ιδιαίτερα, αδικείται πολύ, διότι δείχνει σαν να μην τον ενδιαφέρει όταν δει κάποιον να πονάει, ενώ στην πραγματικότητα, αισθάνεται αμήχανος και προτιμάει την σιωπή. Το Λιοντάρι τα καταφέρνει πολύ καλύτερα στο να εκφράσει συναίσθημα, ενώ ο Τοξότης, κρατάει αποστάσεις μόνο και μόνο για να μπορεί με καθαρό μυαλό, να τρέξει να βοηθήσει!

Δες τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved