Αν την έχεις «πατήσει» με Κριό, δες τι σε περιμένει!

Εάν είσαι ερωτευμένος με ένα Κριάρι, διάβασε το άρθρο και μάθε τι σε περιμένει!

Αν την έχεις «πατήσει» με Κριό, δες τι σε περιμένει!


Για τον Κριό το δύσκολο δεν είναι να ερωτευτεί, αλλά να μείνει ερωτευμένος. Σημείωσε ότι επειδή είναι φύσει κυνηγός, του/της αρέσει να κυνηγάει ή να την κυνηγούν κι αυτό από μόνο του είναι και το σημαντικότερο και το καλύτερο κομμάτι στον έρωτα για εκείνον/η. Τι μπορείς να κάνεις αν δαγκώσεις τη λαμαρίνα; Να τον/την έχεις σε εγρήγορση και να κρατάς τη φλόγα ζωντανή!

• Λίγο πολύ όλα τα ζώδια θέλουν το χώρο και το χρόνο τους. Ο Κριός όμως αν δεν έχει τις στιγμές για τον εαυτό του, όπως κι ο Τοξότης κι ο Υδροχόος, θα κλωτσήσει άγρια. Καλό θα ήταν αντί να παρεξηγηθείς, απλώς να του/της επιτρέψεις να κάνει ό,τι θέλει κάποιες στιγμές κι απλώς να κοιτάς από μακριά!

• Κι ερχόμαστε και στο παράδοξο: ενώ θέλει το χώρο και το χρόνο του, θα καταλάβεις πολύ σύντομα ότι θέλει να μοιράζεται τα πάντα μαζί σου! Εικόνες, λόγια, εμπειρίες, συμβάντα, όλα θέλει να στα πει και να σε βάλει στο ρυθμό της ζωής του!

• Για να είμαστε ειλικρινείς, εάν υπάρχει ένα ζώδιο που τα δίνει όλα στον έρωτα και γουστάρει πολύ να καεί από τον έρωτα, είναι ο Κριός. Δεν είναι επιφυλακτικός, δεν κρατάει πισινές, αν σε θέλει θα κάνει τα πάντα για εσένα και εκείνο που ζητάει σε αντάλλαγμα είναι να υπάρχει πάθος κι ένταση στην σχέση σας!

• Να' ξερες πόσο ΔΕΝ τα πάει καλά με τις ζήλειες! Μπορεί να ζηλέψει μεν, αλλά αν αρχίσεις να ζηλεύεις εσύ εκείνον/η, στην αρχή θα το πάρει για παιχνιδάκι, όμως όταν καταλάβει ότι πας να τον/την ελέγξεις και να βάλεις φρένο, θα του/της γυρίσει το μυαλό ανάποδα!

• Μην εκπλαγείς εάν ο Κριός σε ταράξει στην καζούρα, στο πείραγμα και σου μιλάει κάπως απότομα: είτε το πιστεύεις είτε όχι, είναι δείγματα… τρελής τρυφερότητας και προηγούνται της φυσικής εκδήλωσης της αγάπης του!

Διάβασε επίσης:

Η στατιστική ανάλυση της συμπεριφοράς και του χαρακτήρα του Κριού

Τα 12 ζώδια πέφτουν θύματα απαγωγής! Πώς αντιδρούν και τι συμβαίνει τελικά;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια αφού έχει γίνει σεισμός;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved