Να γιατί ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο

Ιδού γιατί σε έχουν παρεξηγήσει όλοι γλυκό μου Σκορπιουδάκι!

Να γιατί ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο


1. Επειδή όταν σου μπει κάτι στο κεφάλι, δεν βγαίνει με τίποτα. Σχημάτισες γνώμη για κάποιον; Αυτή είναι, πάει και τελείωσε! Και λάθος να αποδειχτεί ότι έκανες, εσύ μια φορά, γνώμη δεν θα αλλάξεις! Μεταξύ μας ξέρω ΚΙ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ που κάνουν ακριβώς το ίδιο (ονόματα δεν λέω κι υπολήψεις δεν θίγω, αλλά μεταξύ μας, ΞΕΡΟΥΜΕ ποια είναι!)

2. Μια θεωρεία συνομωσίας και μια καχυποψία, τις έχεις έτοιμες διότι μπορεί όλοι οι άλλοι να μην βλέπουν αυτό που δεν φαίνεται, αλλά εσύ –Δόξα τω Θεώ- μυρίζεσαι από μακριά ότι κάτι δεν πάει καλά, ακριβώς γιατί πάει καλά! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΕΜΑ!

3. Έχεις βγάλει τη φήμη του τρελά σέξι ατόμου κι όλοι σε ζηλεύουν! Πού να ήξεραν ότι δεν προσπαθείς να το παίξεις σέξι, έτσι σε έφτιαξε ο Θεούλης. Κατά τα άλλα, ορκίζεσαι στο τρίπτυχο πιτζάμα-Netflix-φαγητάκι και πάνω από όλα, γουστάρεις την ησυχία σου!

4. Αμ το ότι είσαι το πιο εκδικητικό πλάσμα, πώς το αιτιολογείς; Μεταξύ μας, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ (λιγότερο ή περισσότερο), αλλά εσένα σου βγήκε η ρετσινιά κι άντε να αποδείξεις ότι περισσότερη φαιά ουσία χαλάς για να διαλέξεις σως για το πιτόγυρο, παρά για να σχεδιάσεις προσεκτικά το πώς θα βάλεις τρικλοποδιά στην Τασούλα που σου έφαγε τον γκόμενο που δεν ήθελες!

5. Επίσης να σου πω ότι είσαι υπερβολικά ζηλιάρικο και κτητικό ον. Όταν έχεις κάποιον δίπλα σου, θέλεις να ανήκει μόνο σε εσένα και να θέλει μόνο εσένα (ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!). Οκ, είναι κομματάκι αλήθεια ότι μια διαστροφή την έχεις: «πνίγεις» τον άλλον κι αν νιώσεις ότι ΔΕΝ σε πνίγει με τον ίδιο τρόπο, παθαίνεις ανασφάλεια και σου γυρίζει το μυαλό ανάποδα. Χαμογέλα βρε! Μερικοί από εμάς, το ίδιο νιώθουμε!

6. Τέλος, η μυστικοπάθειά σου, δεν φαίνεται να έχει πολλούς fans! Από την άλλη όμως, αν δεν την είχες, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ! Να τα λέμε κι αυτά!

Διάβασε επίσης:

Οι μεγαλύτεροι φόβοι του Σκορπιού

Μυστικά και διάφορα στοιχεία που πρέπει να μάθεις για τον Σκορπιό!

Συγκρίνουμε το Ζυγό με τον Σκορπιό: Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο διαφορετικοί;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved