Να γιατί ο Ταύρος είναι το καλύτερο ζώδιο!

Κάθε μήνα θα σου λέω γιατί το ζώδιο που έχει γενέθλια, είναι το καλύτερο!

Να γιατί ο Ταύρος είναι το καλύτερο ζώδιο!


ΟΛΑ τα ζώδια είναι καλά, όλα έχουν υπέροχα χαρακτηριστικά και όλα έχουν και τα αδύναμά τους σημεία. Σήμερα όμως, θα σου μιλήσω για τον Ταύρο και γιατί είναι το καλύτερο ζώδιο (όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα 11!!!).

Έχουμε και λέμε:

Ταύρε είσαι το καλύτερο ζώδιο επειδή…

  1. Επειδή αν υπάρχει ένας άνθρωπος που ξέρει να εκτιμά την αξία των μικρών πραγμάτων, αυτός είσαι εσύ: απολαμβάνεις κάθε πράγμα στην ζωή, όποτε σου δίνεται η ευκαιρία, με όλες σου τις αισθήσεις. Τέρπεσαι κι ευχαριστιέσαι με ένα ηλιοβασίλεμα, μια μπουκιά ωραίο φαγητό, την παρέα ενός καλού ανθρώπου, ένα χάδι. Είσαι το ζώδιο που αξιοποιεί στο έπακρο τις αισθήσεις του για να αντλήσει ευχαρίστηση, μα δεν ζητάς πολλά. Τα απλά σου φτάνουν!
  2. Είσαι αυτάρκης, ανεξάρτητος, δεν έχεις κανέναν ανάγκη στην πραγματικότητα, μα δεν κάνεις κανέναν πέρα. Ακόμα κι αν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και καλύτερα από τους περισσότερους, δεν το κάνεις θέμα και κυρίως, δεν αποξενώνεσαι. Είσαι κοινωνικός όσο πρέπει και δεν γίνεσαι εριστικός με τις αδυναμίες τους!
  3. Αγαπάς την ηρεμία, την ειρήνη, την ομοιόσταση. «Ζήσε κι άσε τους άλλους να ζήσουν!» Αυτό θα μπορούσε να είναι κάλλιστα το μότο σου. Δεν τραβάς κανένα ζόρι με τους άλλους και δεν δημιουργείς προβλήματα. Διαθέτεις εξαιρετική και τετράγωνη λογική, ενώ το μετρημένο αλλά γλυκό συναίσθημά σου, σου επιτρέπουν να κρατάς ίσες αποστάσεις και να είσαι δίκαιος και σωστός με όλους!
  4. Για καλό ή για κακό, αντέχεις. Κι αντέχεις πολλά και πολύ. Εσύ κι ο Αιγόκερως, είστε προικισμένοι με γρανιτένια θέληση κι αντοχή. Υπομένεις τις δυσκολίες και συνεχίζεις όχι με το ίδιο πείσμα, αλλά με περισσότερο!
  5. Δεν ανέχεσαι τις βλακείες, δεν σερβίρεις μπούρδες. Ότι βγαίνει από το στόμα σου είναι αληθινό, ότι σκέφτεσαι έχει λογική, ότι πράττεις είναι πάντοτε στην ίδια ευθεία με τα λόγια σου. Respect!

Διάβασε επίσης:

Τι είναι «Παράδεισος» για τον Ταύρο και τι… «Κόλαση»;

10 fun facts για τον Ταύρο!

4 πράγματα που θυμώνουν τον Ταύρο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved