Καρκίνες, Σκορπίνες, Ψαρίνες: Σε τι υπερέχουν από τις άλλες γυναίκες;

Εάν είσαι μια από αυτές, ή έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη σε ζώδιο του νερού, αυτό το άρθρο, σε αφορά!

Καρκίνες, Σκορπίνες, Ψαρίνες: Σε τι υπερέχουν από τις άλλες γυναίκες;


Η γυναίκα του Νερού, διαθέτει γοητεία, φαντασία και ένα ένστικτο διαβολεμένο. Είναι ο τύπος ανθρώπου που στην αρχή θα είναι κλειστός, ντροπαλός και μαζεμένος, μέχρι να αποφασίσει τι… θα σε κάνει! Σε διαβάζει όσο κρατά τα χαρτιά της κλειστά, παρατηρεί κάθε μικρή λεπτομέρεια και καταλαβαίνει από όσα δεν λένε οι λέξεις εάν θα τα πάτε καλά ή όχι.

Είναι ρομαντική αλλά και δυνατή. Ευαίσθητη, μα κι ανθεκτική. Αγαπά με πάθος, δεν φοβάται να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα. Δεν την πειράζει να έχει η ζωή της λίγο δράμα, θα το χειριστεί κι αυτό. Την πειράζει όμως η προδοσία των συναισθημάτων της, γιατί αυτά είναι καθαρά, αγνά και δεν έχουν δόλο. Θα σου δείξει τα πραγματικά της χρώματα εν τέλει, θα σου ανοίξει την καρδιά της, αλλά πρόσεχε πώς θα της φερθείς: θα σε συγχωρέσει μια φορά, μα θα σε κάνει πέρα τη δεύτερη…

Είναι πραγματικά σαν το νεράκι: εάν κυλά και κινείται διαρκώς, είναι φρέσκια, υγιής, ευτυχισμένη. Εάν μείνει στάσιμη, θα δυστυχήσει. Η γυναίκα του Νερού, είναι ένα πολύ δημιουργικό ον, χρειάζεται καλά και σωστά ερεθίσματα για να ανθίσει. Επηρεάζεται πολύ από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, γιατί απορροφά την ενέργεια του (θετική ή αρνητική).

Δεν θα σου γυρίσει ποτέ την πλάτη, θα σε βοηθήσει σε ότι της ζητήσεις και αντάλλαγμα δεν περιμένει. Προσφέρει με την καρδιά της, αντιδρά με την καρδιά της, μα δεν ξεχνάει και το μυαλό της!

Την περιβάλλει σχεδόν πάντα ένα μυστήριο κι ακόμα κι αν νομίζεις ότι την έχεις διαβάσει σαν ανοιχτό βιβλίο, ω φίλε μου, μάλλον έχεις διαβάσει μόνο όσα εκείνη σου επέτρεψε να διαβάσεις από το εξώφυλλο που η ίδια… σχεδίασε!

Είναι ένα πλάσμα που γοητεύει, μπερδεύει, κατανοεί, συμμερίζεται, εκφράζεται έντονα, αληθινά, πονάει, ξεπερνάει τον πόνο, δυναμώνει και εξελίσσεται! Η γυναίκα του Νερού, είναι μια εξευγενισμένηδυνατή ύπαρξη!

Διάβασε επίσης:

Η ατάκα της grumpy cat που εκφράζει το δικό σου ζώδιο

Πόσο… άθλιος ψυχίατρος θα ήσουν σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Γυναίκα Σκορπιός: Γεννημένη για να μαγνητίζει και να μαγεύει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved