Ζώδια σήμερα 6/3: Σύγχυση και αποπροσανατολισμός

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 6/3: Σύγχυση και αποπροσανατολισμός

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Τι να πούμε γι’ αυτήν την μέρα που τα έχει όλα; Και Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και Ήλιο σύνοδο με Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο και τον Ερμή που γυρνά ανάδρομος, αλλά και τον Ουρανό να επιστρέφει, μετά από πολύμηνο ταξίδι, στον Ταύρο! Κατεβατά θα μπορούσαμε να γράψουμε για το καθένα πλανητικό γεγονός ξεχωριστά, μιας και είναι σημαντικά στο σύνολό τους, όμως θα σταθούμε στο γενικό mood, που θα διαμορφωθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα μας δημιουργήσουν μια σύγχυση, έναν αποπροσανατολισμό και αποδιοργάνωση, αφού μέχρι πρότινος νομίζαμε ότι ξέραμε πού πάμε και τι θέλουμε, όμως, τώρα αμφιβάλλουμε ακόμα και για το πιο απλό πράγμα και νιώθουμε ότι πρέπει να κάνουμε έναν επαναπροσδιορισμό στόχων και αξιών. Είναι αυτό που βλέπουμε ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω του; Είναι δική μας η επιθυμία ή άλλων; Πρέπει να γίνει έτσι ή αλλιώς; Εννοείται ότι απάντηση σε αυτά θα αργήσουμε να πάρουμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, βρίσκεστε μεταξύ λογικής και συναισθήματος, φαντασίας και πραγματικότητας, αλλά και εμποδίων και αναβολών, νιώθοντας ότι έχετε δεμένα τα χέρια και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να περιμένετε και να δείτε πώς θα διαμορφωθούν οι καταστάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Ίσως λοιπόν πρέπει να υποταχθείτε στο νόμο... της αδράνειας!

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων γιατί αλλάζοντας και μάλιστα απότομα τα δεδομένα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, οφείλετε να αλλάξετε κι εσείς, να προσαρμοστείτε στα καινούργια και όσο πιο γρήγορα γίνεται, διαφορετικά οι δυσάρεστες εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πολλά θα αλλάξουν και για σας είτε στην οικονομική είτε την ερωτική και την κοινωνική σας ζωή. Αφήστε τα παλιά, μυαλά, καταστάσεις και βιώματα και ζήστε τα καινούργια γιατί μόνο έτσι θα βγείτε κερδισμένοι σε όλους τους τομείς.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved