Ζώδια Σήμερα 18/1: Ψάξε για κίνητρα και βρες έναν σκοπό

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/1: Ψάξε για κίνητρα και βρες έναν σκοπό

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Με τον Ερμή να κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καλούμαστε να γίνουμε πιο υποψιασμένοι και να μη σταθούμε σε αυτό που φαίνεται, αλλά σε αυτό που κρύβεται από πίσω σε διάφορες υποθέσεις μας. Μαζί με την όποια καχυποψία μας, μεγαλώνει και το ερευνητικό μας δαιμόνιο για να ανακαλύψουμε τι παίζεται, αλλά και για να διαπιστώσουμε αν ο δρόμος που έχουμε επιλέξει ή οι ιδέες μας στοχεύουν κάπου συγκεκριμένα ή δεν έχουν κάποιο σκοπό. Αρκετά είναι αυτά που θα μάθουμε μόνοι μας κι άλλα που θα μας αποκαλυφθούν, δίνοντάς μας απάντηση σε πολλά «γιατί» ή οδηγώντας μας στα σωστά συμπεράσματα.

Σου ζήτησε δεύτερη ευκαιρία; Δώσ’ την μόνο αν ανήκει σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο λέει το γνωμικό και θα το διαπιστώσετε, αφού χωρίς κόπο, ό,τι ψάχνετε το βρίσκετε ή το μαθαίνετε. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι μια πίκρα θα την πάρετε, αφού θα μάθετε ή θα ακούσετε πράγματα που δε σας αρέσουν, όμως η αλήθεια πρέπει να λέγεται και εσείς οφείλετε, πέρα από συναισθηματισμούς, να τη δεχτείτε.

Τοξότες και Δίδυμοι σκέψου καλά και μετά κάνε οποιαδήποτε κίνηση στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Η επιπολαιότητα, η μεγάλη αυτοπεποίθηση και η ανωριμότητα μπορεί να σου στοιχίσει και να μπλεχτείς σε καταστάσεις που δε θα είναι εύκολο να ξεφύγεις.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bsgqhwjayww/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved