Ζώδια Σήμερα 08/01: Πρόσεξε τι κάνεις και τι λες!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 08/01: Πρόσεξε τι κάνεις και τι λες!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ο Ερμής στον Αιγόκερω τετραγωνίζεται με τον Άρη στον Κριό και σίγουρα δεν μπορούμε να μιλάμε για μια χαλαρή και όμορφη Τρίτη, καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη κι ο εκνευρισμός διάχυτος. Μια κουβέντα θα πούμε, πέντε θα μας αντιγυρίσουν, κάτι που μπορεί να καταλήξει σε χοντρή παρεξήγηση. Ο εγωισμός θα είναι μεγάλος, η ευερεθιστότητα επίσης, οπότε η ένταση, τα ξεσπάσματα και οι καβγάδες περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας. Προσοχή χρειάζεται και στις δουλειές, στον χειρισμό μηχανημάτων κι εργαλείων ή τις μετακινήσεις μας γιατί εξ αιτίας της βιασύνης ενδέχεται να υπάρξουν ατυχήματα.

Τα 3 ζώδια που θα σου δώσουν με μεγάλη ευκολία «τα παπούτσια στο χέρι»

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σας πιάνει κρίση! Έτοιμοι είστε να εκραγείτε και να πάρει και να σηκώσει όποιον σας πει κουβέντα σήμερα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε ψύχραιμοι για να μη γίνετε μύλος στη δουλειά ή το σπίτι σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες νευράκια τσαταλάκια, με φίλους, πρώην και νυν αλλά και εξ αιτίας απρόσμενων εξόδων, γίνεστε πυρ και μανία. Ίσως όμως κάπου ευθύνεστε κι εσείς με μια συμπεριφορά σας!

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι προσοχή στα λόγια αλλά και τις κινήσεις σας! Δε θέλει και πολύ να κόψετε την «καλημέρα» με άτομα του περιβάλλοντός σας ή να χτυπήσετε!

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bridzyigtqv/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved