Ζώδια Σήμερα 06/01: Βάλε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/01: Βάλε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ανήμερα των Φώτων, έχουμε την Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα πρώτη μερική ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στον Αιγόκερω και όπως όλες τις φορές, έτσι κι αυτήν, θα δημιουργηθεί μέσα μας μια ανησυχία ή ακόμα χειρότερα ένας φόβος για το τι πρόκειται να φέρει. Η αλήθεια όμως είναι ότι δε θα έπρεπε, καθώς ακόμα και τα εμπόδια ή τα προβλήματα είναι σχεδόν πάντα για το καλό μας. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε και το τι θέλουμε και εκεί να επικεντρωθούμε και το τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας, ιδίως αν είναι δύσκολος. Επίσης, οφείλουμε να είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τελείως τις καταστάσεις, να πάρουμε τα ηνία και να ηγηθούμε, να αναλάβουμε δεσμεύσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις και κυρίως να βάλουμε τον καθένα στη θέση του, ξεβολεύοντάς τον, αν χρειαστεί! Το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας πάντως θα το δούμε τον Ιούλιο!

Σε ποιο ζώδιο ανήκουν οι περισσότεροι άνθρωποι;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο, γίνεστε πιο αυστηροί και ζητάτε ευθύνες. Δε σας ενδιαφέρει πόσο κόπο ή χρόνο θα ξοδέψετε, αρκεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλετε.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, αλλάζουν τα δεδομένα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας και όχι προς το συμφέρον σας, οπότε θα πρέπει κι εσείς να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, εκτός αν κατά βάθος θέλετε να τελειώσετε καταστάσεις, οπότε συνεχίστε το ίδιο τροπάρι.

Δίδυμοι και Τοξότες, κανένα υλικό δε μπορεί να αντικαταστήσει το συναισθηματικό σας κενό, παρά μόνο ένας άλλος άνθρωπος. Αν το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα, ίσως πάρετε μια απόφαση-σταθμό για την ερωτική σας ζωή.

#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/brdywxladha/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved