Ζώδια Σήμερα 30/12: Πρόσεξε μην κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/12: Πρόσεξε μην κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 | Καλή Κυριακή!

Όλα θα κυλούν όμορφα κι ωραία με τη Σελήνη στον Ζυγό, με τους καλούς τρόπους, την αβρότητα και τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν, μέχρι που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ουρανό στον Κριό, όπου και θα προκληθεί μια αναστάτωση ή ένα ξέσπασμά μας, εξ αιτίας καταπιεσμένων συναισθημάτων, για ασήμαντη αφορμή και τότε θα χαθεί κάθε καλή πρόθεση και ευγένεια. Οι σχέσεις μας είναι αυτές που θα ηλεκτριστούν περισσότερο και εκεί μπορεί να βγουν εγωισμοί, ανταγωνισμοί, αλλά και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές στα ξαφνικά και η ψυχραιμία θα είναι δύσκολο να κρατηθεί. Το κακό είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνει η μπάλα κι όσους δεν ευθύνονται και γινόμαστε άδικοι, γι’ αυτό λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει.

Αριθμολογία 2019: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα φουντώσετε ξαφνικά και ενδέχεται να βγάλετε από μέσα σας όσα καιρό συγκρατείτε. Προσέξτε όμως γιατί το να στρέφεστε κατά δικαίων και αδίκων μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, να ξεφύγετε τελείως ή τελικά να μετανιώσετε για τη συμπεριφορά σας!

Παρθένοι και Ιχθύες απρόσμενα έξοδα σας προκαλούν μια προσωρινή ανασφάλεια, ενώ και συναισθηματικά έχετε έντονα σκαμπανεβάσματα, κάτι που καθιστά δύσκολο στην παρούσα φάση να βρείτε άκρη στα θέματά σας και δη στα ερωτικά.


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/brn5tl6ooix/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved