Ζώδια Σήμερα 20/12: Με τη βοήθεια του από μηχανής Θεού

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/12: Με τη βοήθεια του από μηχανής Θεού

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ήλιος, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Τοξότη, θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές κι εκπλήξεις, ανατροπές στα δεδομένα που μας ευνοούν, αλλά και ευκαιρίες ή βοήθειες από το πουθενά που εννοείται ότι θα είναι πολύτιμες και θα μας ξεμπλοκάρουν ή θα μας φέρουν τις λύσεις που ψάχναμε. Από την άλλη, η ανάγκη για απελευθέρωση κινήσεων και έκφρασης, αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις, για πρωτοτυπία και ρίσκο, εφαρμογή ασυνήθιστων ιδεών και επαφή με κάθε τι διαφορετικό, θα είναι μεγάλη. Αν έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά, είμαστε δεκτικοί στο καινούργιο και χωρίς να θεωρούμε τίποτα στάνταρ και αναμενόμενο, κάνουμε το παιχνίδι μας, τότε θα κερδίσουμε πολλά.

Ο πιο «τοξικός» τύπος ανθρώπου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Τοξότες και Κριοί, ως κλασικοί «παίχτες», δεν πρέπει να διστάσετε, να μπείτε ψυχωμένα στο παιχνίδι και να ρισκάρετε. Άλλωστε τα ποσοστά είναι 50-50, οπότε ή θα κερδίσετε αυτά που θέλετε ή θα χάσετε. Συνήθως η τόλμη φέρνει και τη νίκη!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σας χρειάζεται ψυχραιμία και ανοιχτό πνεύμα για να αντιμετωπίσετε κάποιες περίεργες ή παράλογες -κατά τη γνώμη σας συμπεριφορές- στο σπίτι ή τη δουλειά σας και φυσικά το να μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε κάτι ως δεδομένο.


#AstroQuote of the Day:


https://www.instagram.com/p/bra-9najlso/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved