Ζώδια Σήμερα 18/11: Φτου κι απ’ την αρχή!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Δεν προλάβαμε να χαρούμε με την Αφροδίτη, που γύρισε ορθόδρομη και αμέσως ο Ερμής στον Τοξότη έρχεται να μας τα χαλάσει, καθώς θα είναι αυτός που θα πάρει ανάδρομη πορεία. Είμαστε, βέβαια, συνηθισμένοι, αφού το κάνει τρεις-τέσσερεις φορές κάθε χρόνο, δε σημαίνει όμως ότι μας αρέσει κιόλας, πάνω που στρώνουν τα πράγματα, να μπαίνει φρένο και να τα ξαναπιάνουμε από την αρχή. Άντε πάλι εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις που θα αναστατώσουν τις μετακινήσεις, το καθημερινό μας πρόγραμμα ή τις γραφειοκρατικές μας υποθέσεις ή παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα δυσκολέψουν την επικοινωνία μας. Το μόνο καλό είναι ότι αν έχουμε παλιά ζητήματα που παρέμεναν σε εκκρεμότητα, τώρα θα κλείσουν και θα ησυχάσουμε. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που θα... ισιώσει!

Από τα χαλαρά μέχρι τα πιο «αυτοκαταστροφικά» ζώδια. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το δικό σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, νευράκια-τσαταλάκια! Αλλά και που εκνευρίζεστε με όλα αυτά που βιώνετε τι θα καταλάβετε; Χρησιμοποιήστε τη συγκεκριμένη περίοδο για να βγάλετε σχέδια από τον πάγο, να κάνετε εκείνη την κουβέντα που όλο αναβάλατε για να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να διευθετήσετε όσες παλιές υποθέσεις σας παρέμεναν στο συρτάρι!

Ταύροι και Σκορπιοί, για τη δική σας ψυχική γαλήνη, αποφύγετε συμφωνίες, συμβόλαια, επενδύσεις και οτιδήποτε αφορά σε νέα οικονομικά ανοίγματα γιατί θα δεινοπαθήσετε. Κάποιες υποχρεώσεις σας όμως προς τρίτους που είχατε σε εκκρεμότητα, ξανακοιτάξτε τες πριν σας... θυμηθούν αυτές.

#AstroQuote of the Day:






Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved